s1278.1.jpg

100 Miljoen Dogecoin (DOGE) Verplaatst naar Robinhood Tijdens Grote Uitverkoop: Details

100 miljoen Dogecoin (DOGE) overgebracht naar Robinhood in grote verkoopgolf: Details

Omslagfoto via www.freepik.com

Disclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet per se de visie van U.Today. De financiële en marktinformatie die op U.Today wordt aangeboden, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. U.Today is niet aansprakelijk voor eventuele financiële verliezen die worden geleden bij het handelen in cryptocurrencies. Verricht uw eigen onderzoek door financiële experts te contacteren voordat u investeringsbeslissingen maakt. Wij zijn van mening dat alle inhoud nauwkeurig is op de datum van publicatie, maar sommige aanbiedingen die vermeld staan zijn mogelijk niet meer beschikbaar.

In een opmerkelijke cryptocurrency transactie heeft Whale Alert gemeld dat een verbijsterende 100.000.000 Dogecoin (DOGE), gelijk aan ongeveer $7.83 miljoen, werd overgemaakt van een ongeïdentificeerde portemonnee naar het populaire handelsplatform Robinhood. Deze significante zet vindt plaats in een tijd waarin de digitale valutamarkt, inclusief DOGE, door een uitdagende fase gaat gekenmerkt door lichte dalingen en terughoudendheid van beleggers.

De verplaatsing van zo’n aanzienlijke hoeveelheid Dogecoin naar Robinhood kan verschillende gevolgen hebben. Het zou kunnen wijzen op een mogelijke verkoopgolf door een grote houder, wat op korte termijn invloed zou kunnen hebben op de prijs van DOGE. Als alternatief zou deze overdracht een strategische zet kunnen zijn van een investeerder om gebruik te maken van Robinhood’s platform voor handels- of liquiditeitsdoeleinden. Ongeacht de intentie, benadrukt deze transactie de volatiliteit en dynamische aard van de cryptocurrency markt.

Marktsentiment Dogecoin

Volgens de meest recente gegevens handelt DOGE tegen $0,07842, met een lichte daling van 0,07% in de afgelopen 24 uur en een opvallender afname van 3,23% in de afgelopen maand. Deze lichte neergang maakt deel uit van een brede trend op de cryptocurrency markt, die prijsschommelingen over diverse digitale activa heeft waargenomen. Ook het 24-uur handelsvolume van Dogecoin is gedaald, met een daling van 17,53% naar $193,87 miljoen, wat duidt op een afname in handelsactiviteit onder investeerders.

Bovendien is de open interesse in Dogecoin, een maatstaf die het totale aantal uitstaande derivatencontracten, zoals futures, weerspiegelt die nog niet zijn vereffend, afgenomen met 2,80% naar $429,46 miljoen, volgens Coinglass. Deze vermindering van open interesse zou kunnen wijzen op een voorzichtige of bearish blik van handelaren op de toekomstige prijsbewegingen van DOGE.

Naarmate het landschap van cryptocurrency blijft evolueren, zal de beweging van grote hoeveelheden digitale activa, zoals de Dogecoin-transactie naar Robinhood, een belangrijk aandachtspunt blijven voor marktdeelnemers. De implicaties van dergelijke transacties voor marktontwikkelingen, het sentiment van investeerders en de onderliggende valuta’s zullen in de komende weken en maanden nauwlettend worden gevolgd.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)