33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud

Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom opgenomen, een cijfer dat zes keer groter is dan wat Bitcoin ETF’s hebben bereikt.

Deze instroom onderstreept de dominantie van Vanguard in de traditionele financiële sector (TradFi), ondanks de snelle groei van de cryptosector en de aanzienlijke aandacht die Bitcoin ETF’s hebben gekregen.

#BoycottVanguard mislukt

Vanguard’s standvastige benadering van beleggen, diep geworteld in de principes vastgelegd door zijn overleden oprichter, Jack Bogle, heeft geleid tot een uitgesproken weigering om zich bezig te houden met de cryptocurrency markt, inclusief Bitcoin ETF’s.

Deze beslissing lokte aanzienlijke discussie uit binnen de crypto-gemeenschap, met als hoogtepunt een #BoycottVanguard beweging op sociale mediaplatforms. Ondanks deze terugslag blijft Vanguard’s positie ongewijzigd, waarbij het bedrijf zelfs Bitcoin-fondsen die ondersteund worden door futures van zijn platform verwijdert.

Deze zet toont Vanguard’s toewijding aan Bogle’s visie van investeren in activa die tastbare rendementen genereren, zoals dividenden en rentebetalingen, en diens scepticisme ten opzichte van goederen en activa die het ziet als speculatief, zoals cryptocurrencies.

De hype negeren

Vanguard’s conservatieve houding ten opzichte van beleggen is niet slechts een reactie op markttrends, maar een weerspiegeling van een diepgewortelde filosofie.

Het uitsluiten van crypto-gerelateerde producten uit zijn aanbod is in overeenstemming met de focus op langdurige, waardegenererende activa boven speculatieve investeringen. Vanguard’s aanpak wordt gekenmerkt door een rigoureus selectieproces voor nieuwe producten, met nadruk op beleggingsverdienste, klantenbehoeften, concurrentievoordeel en haalbaarheid.

Ondanks de aantrekkingskracht van blockchaintechnologie en het potentieel om de efficiëntie van de kapitaalmarkt te verbeteren, blijft Vanguard voorzichtig, en geeft het de belangen van zijn langetermijnbeleggersbasis prioriteit boven de speculatieve aard van de huidige crypto-aanbiedingen.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)