44822.jpg

240.000 ETH Verplaatst naar Vooraanstaande Beurzen Terwijl Ethereum een Terugval Ziet na Recente Stijging

240.000 ETH verplaatst naar topbeurzen terwijl Ethereum terugtrekt na recente stijging

Inhoud

De belangrijke cryptocurrency-trackingplatform Whale Alert heeft ten minste een half dozijn grote Ethereum transacties gespot, die tezamen bijna 240.000 Ethereum vervoerden. Het merendeel van deze cryptotransfers werden verstuurd naar leidende crypto beurzen.

Ondertussen heeft de Ethereum prijs een kleine terugval laten zien na eerder deze week gestegen te zijn, maar het begint opnieuw te herstellen.

Bijna 240.000 Ethereum in beweging

Het bovengenoemde cryptocurrency-trackingplatform heeft anonieme walvissen gedetecteerd die grote hoeveelheden van de tweede grootste munt Ethereum naar grote cryptobeurzen verplaatsten – Binance, Coinbase en Bitfinex.

Deze transacties varieerden tussen de 14.322 ETH en 83.200 ETH – de laatste werd verplaatst van Binance naar Binance Beacon Deposit. Een totaal van 49.999 ETH ging van de ene anonieme cryptowallet naar een andere. Wat betreft de andere, deze werden gestuurd naar de eerdergenoemde cryptohandelsplatforms vanuit onbekende blockchain wallets.

In totaal bedroeg de overgemaakte Ethereum een enorme $518.691.800 in fiatgeld.

Ethereum klaar voor $3.500: Top analist

De vooraanstaande cryptocurrency handelaar en analist Michael van de Poppe uit Amsterdam gelooft dat in de komende maanden, Ethereum waarschijnlijk zijn volledige potentieel zal ontketenen en een marktbeweger zal worden. Daarom, geeft de analist toe, heeft hij zijn fondsen toegewijd aan het Ethereum-ecosysteem.

In een recente tweet verklaarde van de Poppe dat hij gelooft dat Ethereum klaar is om te gaan stijgen richting $3.500.

Sinds de week begon, heeft de op een na populairste cryptocurrency een stijging van meer dan 4,4% getoond, wat de munt naar het prijsniveau van $2.384 duwde. ETH werd ook daar gezien op 30 januari na een enorme groei van 6,64%. Na de stijging van vandaag heeft Ethereum echter een terugval van 1,30% gemaakt, nu handelend op $2.357.

Dit jaar verwachten velen in de cryptocurrency-gemeenschap dat ETH $4.000 zal bereiken volgend op de voorspelling van het financiële reus Standard Chartered. De bank noemde 23 mei als de datum waarop deze voorspelling bereikt zou worden, omdat dit de datum is waarop de Securities and Exchange Commission regulator waarschijnlijk een spot Ethereum ETF zal goedkeuren, ingediend door een paar grote uitgevers van spot Bitcoin ETFs, inclusief BlackRock.

Lark Davis heeft uitgelegd dat, in het licht van een mogelijke goedkeuring van een Ethereum ETF, financiële instellingen zullen beginnen met het accumuleren van enorme hoeveelheden ETH, deze van de markt halend in koude opslag.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)