s1149.1.jpg

3 Belangrijke Redenen Waarom Bitcoin Dit Jaar Kan Stijgen naar $150.000: Tom Lee

Drie Redenen Waarom Bitcoin Kan Stijgen naar $150.000 Dit Jaar: Tom Lee

Inhoud

Fundstrat-expert Tom Lee verwacht dat de Bitcoin prijs dit jaar zal verdrievoudigen, zoals hij duidelijk maakte tijdens zijn verschijning in een recente aflevering van CNBC’s Squawk Box show. Er zijn drie belangrijke redenen waarom Lee verwacht dat Bitcoin dit jaar zal blijven stijgen.

Lee’s voorspelling volgt op een bullish Bitcoin prognose gemaakt door Robert Kiyosaki, waarbij hij $100.000 noemde.

Drie drijfveren voor Bitcoin om $150.000 te bereiken, volgens Lee

Fundstrat-expert Tom Lee heeft drie belangrijke factoren genoemd die waarschijnlijk dit jaar de prijs van ’s werelds leidende cryptovaluta zullen opdrijven. De eerste is al een feit – spot Bitcoin ETF’s. Deze beursgenoteerde producten stellen investeerders in staat om te speculeren op de Bitcoin prijs zonder daadwerkelijk BTC te hoeven kopen.

Op 11 januari heeft de Securities and Exchange Commission onder leiding van Gary Gensler eindelijk groen licht gegeven voor spot BTC ETF’s op 11 januari – dat was voor 11 ETF’s tegelijk. Tot de lijst van uitgevers behoorden enkele van de grootste fondsbeheerbedrijven in de VS – BlackRock, Ark Invest, Fidelity, VanEck. Volgens een rapport van VanEck bedroeg het meest recente dagelijkse handelsvolume van zijn Bitcoin ETF $399.923.600.

Lee verklaarde dat Bitcoin ETF’s zullen beginnen met het opslurpen van BTC van de markt, en zo de vraag naar dit activum zullen opdrijven.

De tweede reden is de naderende Bitcoin halvering, die een aanbodschok zal creëren, zei Tom Lee. Halveringsevenementen vinden elke vier jaar plaats voor proof-of-work-gebaseerde cryptovaluta’s. Het zal de hoeveelheid Bitcoin die per blok wordt gemunt halveren – van momenteel 6,25 naar 3,125 BTC na de halvering in april.

De derde belangrijke reden die waarschijnlijk een grote drijfveer zal zijn voor de Bitcoin prijs zijn de rentetarieven die de Federal Reserve verwacht te gaan verlagen. Lage rentetarieven zijn gunstig voor risicoactiva, legde Lee uit, en Bitcoin wordt beschouwd als een risicoactief door Wall Street en banken.

Bitcoin naar $100.000 voor juni 2024: Robert Kiyosaki

Eerder deze week maakte investeerder en ondernemer Robert Kiyosaki, bekend bij velen als de auteur van “Rich Dad Poor Dad” over financiële geletterdheid, een zeer bullish Bitcoin voorspelling eerder dit jaar.

In een korte tweet verklaarde hij dat hij verwacht dat het digitale goud zo hoog als $100.000 zal schieten tegen juni dit jaar. Dit is slechts twee maanden na de Bitcoin halvering.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)