43247.jpg

33,6 Miljard SHIB Vernietigd door Shiba Inu Team en Shytoshi Kusama: Details

De officiële marketingmanager van het Shiba Inu-team, die zichzelf graag Lucie noemt op sociale media, heeft het Twitter/X-netwerk gebruikt om het woord te verspreiden over de vierde opeenvolgende SHIB-verbranding die uitgevoerd werd door het SHIB-team.

Ook deze keer hebben ze een enorme hoeveelheid meme munten uit de circulatie gehaald.

Vierde massale SHIB-verbranding aangekondigd

Lucie heeft aangekondigd dat weer een deel van de Shiba Inu meme munten deze maand is overgemaakt naar onbestedbare portemonnees — 8.471.583.707 SHIB gewaardeerd op $90.857.

Dit is het vierde deel van SHIB dat uit de circulerende voorraad is gehaald, en de derde keer dat dit deze maand is gebeurd. Volgens gegevens van de Shibburn tracker is er in december in totaal 25.724.850.362 SHIB vernietigd, waarbij het verbrandingspercentage met een verbluffende 13.983,12% is gestegen in de afgelopen week.

In totaal heeft het Shiba Inu-team tijdens de vier verbrandingen ongeveer 33,6 miljard Shiba Inu munten vernietigd ter waarde van $363.600.

Het verbranden van tokens is een strategie die wordt ingezet in een poging om de circulerende voorraad van een cryptocurrency te verminderen door deze te vergrendelen in onuitgeefbare blockchain-adressen. De genoemde enorme verbrandingen door het SHIB-team worden gemaakt met fondsen die verdiend zijn op transactiekosten op de Layer-2 Shibarium blockchain. Voor gas worden BONE-tarieven in rekening gebracht, en vervolgens wordt een deel van elke vergoeding opzijgezet. Een deel ervan wordt bewaard voor de behoeften van het team en het andere deel wordt omgezet in SHIB en vervolgens overgemaakt naar doodlopende adressen.

Afgelopen weekend heeft Shytoshi Kusama op X aangekondigd dat om een significante prijsimpact van het verbranden te bereiken, Shiba Inu en Shibarium moeten wegblijven van memes en wereldwijde adoptie en bruikbaarheid moeten behalen. Hij gaat ervan uit dat, hoe meer investeerders, ontwikkelaars en gebruikers Shibarium gebruiken, er meer vergoedingen zullen zijn en dus meer SHIB-verbrandingen kunnen worden uitgevoerd.

Shibarium heeft oog op nieuwe verbazingwekkende mijlpaal

In de afgelopen twee weken heeft het Shibarium-netwerk een meer dan verdubbeling in haar transactie-aantal gezien, waarbij deze steeg van 60 miljoen naar 150 miljoen overdrachten met tientallen miljoenen transacties die dagelijks worden toegevoegd en geverifieerd.

Op het moment van schrijven nadert het totale aantal transacties de mijlpaal van 170 miljoen, en staat momenteel op 169.578.038.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)