unnamed 56.jpg

5% Verloren, Bitcoin (BTC) Verliest $51.000, Klein XRP Doorkruis des Doods?

Shiba Inu (SHIB) Bloedbad: 5% Verloren, Bitcoin (BTC) Verliest $51.000, Geringe XRP Death Cross?

Een terugval bij Shiba Inu (SHIB)

Deze recente neergang van Shiba Inu heeft beleggers gealarmeerd omdat het wijst op een potentiële berentrend die zich de komende weken zou kunnen doorzetten.

De markt toont tekenen van een ommekeer, aangetoond door een toename van verkoopdruk. De verschuiving in sentiment kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, inclusief hoge activiteit van ‘whales’, wat vaak volatiliteit voorafgaat door het aanzienlijke aantal tokens die zij verplaatsen. Het huidige scenario suggereert dat de markt zich op een kwetsbaar pad bevindt, met lokale weerstanden die stevig op hun plaats zijn en duiden op de markt’s aarzeling om de prijs omhoog te duwen.

Analyse van de grafiek laat zien dat de directe steun voor SHIB zich bevindt op een niveau dat overeenkomt met de 50-daagse EMA. Dit niveau heeft historisch gezien gefungeerd als een dynamische steun die een potentieel bouncing point voor de prijs kan aangeven. Een doorbraak onder dit niveau kan leiden tot een test van de volgende steunlaag, gemarkeerd door eerdere dieptepunten.

Voor een bullish scenario om zich te ontvouwen, zou SHIB moeten herstellen en door de lokale weerstand moeten breken, welke momenteel onuitgedaagd is. Een opwaartse prijsactie zou momentum moeten vasthouden om voorbij de recente hoge handelsvolumes te breken, die overwegend verkoopgericht zijn geweest.

Bitcoin komt in correctiemodus

Bitcoin heeft zich teruggetrokken van zijn recente hoogte en heeft het niet kunnen behouden boven de $51.000 markering. Het onvermogen om de $52.000 drempel te doorbreken heeft geresulteerd in een opvallende correctie, die een afkoeling van de aanzienlijk oververhitte markt aangeeft.

De recente prijsactie weerspiegelt een marktcorrectie die veel analisten noodzakelijk achten om langdurige duurzaamheid te behouden. Overrekte markten trekken zich vaak terug om nieuwe steunniveaus te vinden, wat een gezonde reset kan zijn voor het volgende opwaartse traject. Bitcoin’s prestaties in de afgelopen dagen, hoewel niet bijzonder indrukwekkend, zijn in lijn met typische marktgedragingen na sterke rally’s.

Technisch gezien ligt de lokale steun voor Bitcoin nu in de buurt van de 50-dagen Exponentiële Moving Average (EMA), een niveau dat nauwlettend door handelaren wordt gevolgd voor mogelijke terugkaatsingen. Als de prijs van BTC daalt onder deze voortschrijdende gemiddelde, is de volgende significante steun waarschijnlijk te vinden in de $47.000 tot $48.000 regio, die historisch als zowel steun als weerstand heeft gefungeerd.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)