43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu Rep

Marketinghoofd van Shiba Inu, Lucie, heeft zich op het Twitter/X platform uitgelaten om de SHIB armee te informeren over een manier waarop zij SHIB of LEASH tokens kunnen verdienen.

Binnen de komende maanden zal volgens Lucie bijna 90 miljoen Shiba Inu uitbetaald worden en ook een paar LEASH tokens.

Millions of SHIB to be paid out to community

Volgens de tweet van Lucie is de ShibaPunkz dApp voor staking bijgewerkt. Hierdoor zullen stakers 2 LEASH en een indrukwekkende 85 miljoen SHIB munten ontvangen in de komende vier maanden.

ShibaPunkz.art is een dApp waar men NFT’s kan staken die gebaseerd zijn op Shiba Inu uit de ShibaPunkz NFT-collectie gelanceerd op de Shibarium blockchain. De officiële token van de dApp heet SPUNK, en op dit platform kunnen stakers SPUNK tokens verdienen als beloningen. Maar nu zullen gebruikers volgens Lucie ook de Shibarium beloningstokens LEASH en SHIB kunnen verdienen.

Staking is een populaire manier binnen de crypto-industrie om passief inkomen te verdienen, door gebruikers die hun cryptovaluta voor een bepaalde tijd laten vastzetten en beloningen ontvangen als vergoeding.

SHIB verbrandingspercentage daalt na “overwinning” op vrijdag

Shibburn tracker heeft gedeeld dat het niet zo goed gaat met het verminderen van de hoeveelheid SHIB in omloop tot nu toe. In de laatste 24 uur heeft de Shiba Inu-gemeenschap slechts 2.465.619 SHIB meme-munten weten te verwerpen, waardoor het algehele verbrandingspercentage met 52,62% is gedaald.

Van de vijf verbrandingstransacties was de grootste overdracht 1.571.812 SHIB naar een doodlopend blockchain-adres. De kleinste transfer bevatte minder dan één SHIB-token. Op vrijdag steeg het verbrandingspercentage met 2.274%.

SHIB prijs voegt nul toe die het onlangs heeft verbrand

Sinds woensdag heeft de op één na grootste op memes gebaseerde cryptovaluta SHIB meer dan 11% van zijn marktwaarde verloren. Op woensdag werd zijn 14%-daling toegeschreven aan de crash die Bitcoin meemaakte nadat Matrixport een artikel had uitgebracht dat uitlegde waarom de SEC waarschijnlijk alle meerdere aanvragen van Bitcoin spot ETF’s die het heeft overwogen, zal afwijzen.

SHIB probeerde een stijging te maken en steeg vrijdag met 10%. Echter, een daling van 6% volgde, waardoor de prijs terugviel naar het lage niveau waar het begon op woensdag.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)