44831.jpg

90% van alle Bitcoin in hoogste winst sinds 2021 ATH: Analist PlanB

Inhoud

Vooraanstaand analist bekend onder het pseudoniem “PlanB”, de auteur van het Stock-to-Flow model voor Bitcoin, heeft op het Twitter/X sociale media netwerk enkele goede nieuwtjes gedeeld met de community over de wereldleidende cryptocurrency, BTC.

Meerderheid van Bitcoin nu in winst, verdere stijging verwacht: PlanB

PlanB heeft een BTC-grafiek gedeeld waaruit blijkt dat op dit moment 90% van alle Bitcoin in winst is. Dit is de hoogste waarde van deze grafiek sinds Bitcoin een recordhoogte van $69.000 bereikte in het midden van november 2021.

In een YouTube-video, waarvan de link in de tweet werd gedeeld, heeft PlanB een gedetailleerdere analyse van dit schema verstrekt. Op dit moment laten de grafiek oranje stippen zien, wat betekent dat 90% van alle gemijnde Bitcoins in winst zijn.

PlanB legde uit dat er rode stippen op de grafiek zullen zijn als 100% van alle Bitcoin winstgevend wordt. Rood volgt hier altijd op de huidige oranje stippen. PlanB verwacht niet dat de winstgevendheid nu daalt tot 60% (gele stippen op de grafiek), aangezien deze maatstaf eerst het “rode” niveau van winstgevendheid moet bereiken. Op dit moment, voegde de analist eraan toe, zijn alleen degenen die Bitcoin op de piekprijs in 2021 hebben gekocht op verlies en iedereen die BTC vasthoudt, is nu in winst.

Dit zal waarschijnlijk worden behaald na het aanstaande Bitcoin halveringsevenement halverwege April dit jaar, het vierde in de geschiedenis van Bitcoin. Kijkend naar de grafiek, is het duidelijk dat de voorgaande keren dat Bitcoin het “rode” niveau bereikte was in 2021, toen BTC de ATH bereikte na de halvering in 2020. Eerder was hetzelfde niveau kortstondig bereikt in 2019, en daarvoor in 2018 nadat de recordhoogte van $20.000 in december 2017 was bereikt.

Walvissen blijven BTC kopen

Zoals gemeld door een populaire cryptocurrency-handelaar en analist op Twitter, Ali Martinez, blijven Bitcoinwalvissen BTC accumuleren. Volgens zijn gegevens zijn er 73 nieuwe crypto-walvissen die nu 1,000 Bitcoins en meer bezitten. Dit betekent een toename van 3.66% in de laatste twee weken.

Volgens Santiment is het aantal portemonnees dat Bitcoin bezit echter aan het afnemen. Dit gebeurt ondanks het feit dat het minder dan vier weken geleden is dat de SEC spot-based Bitcoin ETF’s heeft goedgekeurd. Dit zou kunnen gebeuren vanwege FUD, gelooft Santiment.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)