44804.jpg

Activiteit van Bitcoin-portemonnees neemt af ondanks goedkeuringen van ETF’s

Inhoud

De markt voor cryptocurrency ziet een afname in de activiteit van Bitcoin portemonnee-adressen, zelfs na de recente goedkeuring door de Securities and Exchange Commission (SEC) van 11 spot Bitcoin exchange-traded funds (ETFs).

Data van Santiment, een blockchain-analysebedrijf, toont een aanhoudende daling van het aantal Bitcoin wallets met meer dan nul munten, bijna vier weken na de opmerkelijke goedkeuring van de ETF’s.

Deze trend duidt op toenemende angst, onzekerheid en twijfel (FUD) onder beleggers, samen met een verschuiving van interesse naar alternatieve investeringsopties, weg van directe Bitcoin-eigendom.

Een daling in actieve adressen

Gedetailleerde data van IntoTheBlock onthullen een opmerkelijke afname van dagelijks actieve adressen, nieuwe adressen en actieve adressen, samen met een toename van adressen met een nulsaldo.

In de afgelopen week zagen dagelijks actieve adressen een scherpe daling van 35,95%, met een afname van nieuwe adressen en actieve adressen met respectievelijk 5,99% en 24,40%.

Nog opvallender is het totale aantal Bitcoin-adressen, dat relatief stabiel is gebleven, met een lichte schommeling over een periode van 30 dagen, van een hoogtepunt van 51,93 miljoen naar een dieptepunt van 51,45 miljoen adressen.

Een tegenstrijdig verhaal

Het verhaal rondom de Bitcoin ETF lancering is een mengeling van enthousiasme en scepsis. Anthony Scaramucci, een prominente figuur in de crypto-ruimte, heeft de negatieve media-aandacht die volgde op de goedkeuring van de ETF’s, sterk bekritiseerd.

Hij bestrijdt het pessimistische perspectief door te wijzen op de aanzienlijke debuut van $5 miljard voor de ETF, waarmee hij de critici uitdaagt over hun definitie van succes.

Deze verdeeldheid strekt zich ook uit tot financiële instellingen zoals LPL Financial waar een voorzichtige benadering wordt aangenomen.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)