s1272.jpg

Arthur Hayes doet epische Bitcoin (BTC) prijsvoorspelling: $1 miljoen

Arthur Hayes Doet Epic Bitcoin (BTC) Koersvoorspelling: $1 Miljoen

BitMEX medeoprichter en bekende crypto-voorstander Arthur Hayes heeft wederom een grote optimistische Bitcoin (BTC) koersvoorspelling gedaan terwijl hij zijn geloof in de belangrijkste cryptocurrency blijft herhalen. Op zijn officiële X-account heeft Arthur Hayes commentaar gegeven op de huidige problemen van de New York Community Bank (NYCB), die op de rand van instorting staat.

De bank is recentelijk tegen significante tegenwind aangelopen, met huidige aanwijzingen die de mogelijkheid van een spoedig faillissement suggereren. In de screenshot die Hayes deelde, meldde Bloomberg dat kredietbeoordelaar Moody’s de kredietwaardigheid van NYCB heeft verlaagd naar ‘rommel’.

Arthur Hayes voorspelde vervolgens dat, vanaf dit punt, het volgende telefoontje faillissement zou kunnen zijn voor de financiële instellingen die blijkbaar fungeerden als de overnemer van de op crypto gerichte Signature Bank toen die vorig jaar implodeerde. Voor Arthur Hayes zijn de zorgen van NYCB typisch voor de algemene bankensector, waarvan hij gelooft dat de huidige monetaire modellen grotendeels onhoudbaar zijn.

Gezien deze bankencrisis beschouwt Arthur Hayes Bitcoin als de enige oplossing, omdat de Federal Reserve mogelijk meer geld zal drukken in een poging om de dag te redden. Dit heeft Hayes altijd bepleit zal leiden tot meer financiële crises die Bitcoin zullen bevoordelen.

Bitcoin prijs naar de $1 miljoen club

Als onderdeel van zijn bericht, gelooft Arthur Hayes nu dat Bitcoin alles in huis heeft om te stijgen naar $1 miljoen, een projectie die tot nu toe een van zijn meest ambitieuze is voor de munt.

Echter, Arthur Hayes is niet de enige die deze mega-voorspelling aanhoudt, aangezien Samson Mow bekend staat als de grootste voorstander van dit enorme prijsdoel. Samson Mow is net zo vocaal als Hayes, maar terwijl de laatste gelooft dat economische onzekerheden de groei van Bitcoin zullen stimuleren, overweegt de voormalige de spot Bitcoin ETF-markt en de komende halvering als de sterkste katalysatoren voor het vermogen.

Andere indrukwekkend optimistische voorspellingen kwamen ook van Ark Invest’s Cathie Wood.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)