44222.jpg

Belangrijke Shibarium-partner en SHIB-verbrander onthuld door Shiba Inu-lid

Belangrijke partner van Shibarium en SHIB-brandstichter onthuld door Shiba Inu-lid

Inhoud

De officiële marketingexpert van het Shiba Inu-team, die zichzelf graag Lucie noemt, heeft de sociale media van X/Twitter gebruikt om de aandacht van de SHIB-gemeenschap te vestigen op een platform dat van grote hulp is geweest voor het Shiba Inu-team bij zijn belangrijke projecten.

Tegelijkertijd heeft de prijs van Shiba Inu ’s nachts een aanzienlijke duik genomen.

Eerbetoon aan WoofSwap van SHIB plus waarschuwing

Volgens de tweet van Lucie heeft WoofSwap veel hulp geboden bij Shibarium en bijgedragen aan het verbranden van SHIB. Ze specificeerde niet of die hulp tijdelijk was tijdens bepaalde perioden wanneer het team aan Shibarium werkte voor of na de lancering, noch gaf zij enige specificatie over de bijdrage van WoofSwap aan het verbranden van Shiba Inu-tokens.

Ze stelde voor dat haar volgers op Twitter @woofswap gaan volgen op hetzelfde platform en deelde een link die leidt naar zijn Telegram-kanaal.

Daarnaast heeft Lucie een waarschuwing uitgegeven aan de SHIB-gemeenschap, waarin ze oproept om niet te klikken op links die in de commentaarsectie van haar oorspronkelijke tweet worden gepubliceerd. Ze suggereerde om dubbel te controleren op de bronnen waar deze tweets vandaan komen en ook nooit wallets te verbinden met verdachte platforms.

De verbrandingssnelheid van SHIB schiet omhoog, SHIB-prijs daalt

Recent gepubliceerde gegevens van de Shibburn-wallet tracking website tonen aan dat de SHIB-verbrandingssnelheid binnen de laatste 24 uur een massale stijging heeft getoond, met een toename van 1,299%. Deze indrukwekkende stijging betekende het verwijderen van 56,601,159 SHIB uit de circulerende voorraad van deze meme-munten.

De grootste verbrandingstransactie heeft meer dan de helft van de totale verbrande SHIB-munten naar onuitgeefbare blockchain-wallets gebracht – 30,462,825 SHIB. Daarvoor ging een andere grote verbranding van 13,631,000 SHIB.

Volgens dezelfde bron heeft de SHIB-gemeenschap de afgelopen week 193,710,986 Shiba Inu verwijderd; de wekelijkse verbrandingssnelheid blijft echter 97,94% lager in vergelijking met de week daarvoor.

De SHIB-prijs reageerde daarop met een grote daling in de afgelopen 24 uur, waarbij deze met 8,51% zakte, en de op een na grootste meme-geïnspireerde cryptocurrency viel van het niveau van $0,00000985 naar $0,00000912, waar het op het moment van schrijven van eigenaar wisselt, volgens gegevens verstrekt door TradingView.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)