s1428.jpg

Belangrijke Wijziging van XRP in Ernstig Gevaar

Inhoud

Het XRP Ledger (XRPL) staat voor een hindernis, aangezien het voorstel voor de wijziging van zijn Automated Market Maker (AMM) onder de vereiste consensusdrempel van 80% is gezakt.

Deze tegenslag kan de langverwachte introductie van een functie die het gedecentraliseerde handelen op het platform zou kunnen revolutioneren, vertragen.

Validators hebben hun steun ingetrokken vanwege een recent ontdekte bug, ondanks dat de wijziging eerder een goedkeuringspercentage van 85,7% had veiliggesteld.

Belangrijke zorgen

Prominente validators op het XRPL-netwerk, zoals Vet en Daniel Keller, hebben hun steun ingetrokken vanwege een kleine maar belangrijke bug die de AMM-functie beïnvloedt.

Vet trok de steun in vanwege de mogelijke schade aan het imago van de gemeenschap en de reputatie van het grootboek en verklaarde: “Er is iets dat we kunnen en moeten verbeteren… voor de beste lancering van zo’n cruciale functie.”

Op gelijke wijze uitte Keller sterke bedenkingen en benadrukte het belang van het behouden van de integriteit van het netwerk: “Het lanceren van een functie met een bekend probleem ondermijnt de integriteit van beste praktijken en zet een gevaarlijk precedent voor toekomstige wijzigingen”, zei hij.

Beide validators hebben opgeroepen tot een herzien voorstel, AMMv2, dat noodzakelijke oplossingen zou omvatten voor heroverweging.

Een belangrijke wijziging

De AMM-wijziging belooft om XRPL te revolutioneren door gebruikers in staat te stellen liquiditeitspools te creëren. Dit zou gedecentraliseerde handel en liquiditeitsvoorziening mogelijk maken op een manier vergelijkbaar met andere toonaangevende DeFi-platforms.

Deze update wordt door velen gezien als een significante vooruitgang voor XRPL, in lijn met de visie van het Internet van Waarde.

De zich ontvouwende gebeurtenissen benadrukken echter een essentieel debat binnen de XRPL-gemeenschap—het balanceren van de drang naar innovatie tegenover de noodzaak van netwerkstabiliteit en betrouwbaarheid.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)