s1250.jpg

Binance Plaagt met Multi-Chain Mega Burn Feest

De Binance Exchange wekt grote belangstelling binnen haar crypto gemeenschap nadat het een belangrijke mededeling over het verbranden van tokens onthulde. Het handelsplatform, beschouwd als het grootste in het digitale valuta ecosysteem, benadrukte dat het van plan is een grote hoeveelheid tokens op verschillende blockchains te verbranden om de respectievelijke ecosystemen te helpen versterken.

Hoewel de exacte details van de te verbranden tokens niet werden vrijgegeven, merkte het handelsplatform op dat, zodra de verbranding compleet is, “de equivalente hoeveelheid van deze tokens op hun native netwerken, die als onderpand werden gebruikt, dan zullen worden vrijgegeven.”

Binance neemt een cruciaal punt in binnen het digitale valuta ecosysteem, en het ondersteunt een groot aantal tokens, zoals eerder gerapporteerd door U.Today. Het handelsplatform staat erom bekend dat het veelbelovende tokens toevoegt om zijn miljoenen klanten over de hele wereld te ondersteunen. Het handelsbedrijf verwijdert ook altcoins waarvan de handelsparen niet voldoen aan de marktverwachtingen.

In de afgelopen jaren is Binance direct betrokken geweest bij het verbranden van enkele populaire tokens in de industrie, zoals zijn eigen vermogen Binance Coin (BNB). De beurs speelt ook een sleutelrol bij het verbranden van Terra Classic (LUNC) nu de altcoin tracht zijn verloren waardering in de loop der tijd terug te winnen.

Binance herschrijft subtiel zijn geschiedenis

In het vierde kwartaal van vorig jaar werd Binance aangeklaagd door de Amerikaanse overheid, en het handelsplatform ging akkoord met een schikking van 4,3 miljard dollar, een bedrag dat destijds voor opschudding zorgde in het digitale valuta ecosysteem.

Nu dat hoofdstuk achter de rug is, doet het handelsplatform alles wat binnen hun macht ligt om hun ecosysteemportfolio opnieuw in evenwicht te brengen en het vertrouwen binnen de bredere industrie terug te winnen. In het algemeen werkt Binance ook voorzichtig om te voorkomen dat het opnieuw in het vizier van de regulatoren komt voor het ondersteunen van effecten.

De update over het verbranden van tokens blijft nu het meest verwachte nieuws over hoe het de genoteerde tokens gaat beïnvloeden.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)