45234.jpg

Bitcoin Bereikt Allerhoogste Piek in Japan te Midden van Regelgevende Revolutie

Bitcoin Verpulvert Historische Hoogtes in Japan Tijdens Reguliere Revolutie

Vandaag heeft Bitcoin een ongekend mijlpaal bereikt tegenover de Japanse yen, met een recordhoogte van 7.870.000 JPY. Dit is de hoogste waardering voor Bitcoin in Japan sinds november 2021, wat het vorige record van 7.794.000 JPY overstijgt.

De stijging van Bitcoin’s waarde tegenover de yen valt samen met een opmerkelijke toename van 25% over de afgelopen twee weken, wat sneller is dan de 22% stijging tegenover de dollar in dezelfde periode. Opvallend is dat Bitcoin’s recordhoogte tegenover de dollar nog steeds op $69.000 staat, wat wijst op potentieel voor verdere opwaartse bewegingen in zijn waarde.

Bron: TradingView

Deze sprong in Bitcoin’s prijs komt te midden van significante regelgevende ontwikkelingen in Japan, de vierde grootste economie ter wereld. De Japanse autoriteiten hebben onlangs goedkeuring verleend aan lokale durfkapitaalbedrijven om te investeren in cryptocurrency projecten, wat een afwijking markeert van eerdere restricties.

Japanse Crypto Revolutie

Tot nu toe waren Japanse durfkapitaalbedrijven verboden van directe investeringen in crypto-assets. Echter, een recent besluit van de Japanse regering duidt op een verandering in de regelgeving, die het voor deze bedrijven mogelijk maakt om deel te nemen aan crypto-exclusieve ondernemingen. Rapporten van CoinPost suggereren dat Japan van plan is om wetswijzigingen in te dienen bij het parlement zo vroeg als in 2024, wat een belangrijke stap vooruit is in regelgevende hervorming.

De samenvloeiing van Bitcoin’s recordprestatie in Japan en de regelgevende verschuiving onderstreept een opmerkelijke evolutie in het crypto landschap. Terwijl wereldwijd de institutionele interesse in digitale assets blijft groeien, positioneren de regulerende maatregelen van Japan het land als een sleutelspeler in de adoptie en innovatie van crypto.

Met BTC die vorige prijsbarrières doorbreekt en regelgevende hindernissen geleidelijk worden aangepakt, lijkt Japan klaar voor een verhoogde prominentie op de wereldmarkt.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)