43644.jpg

Bitcoin (BTC) krijgt een belangrijke netwerkupgrade, wat u moet weten.

Bitcoin (BTC) Krijgt Belangrijke Netwerk Upgrade: Dit Moet Je Weten

Het Bitcoin-netwerk staat op het punt om een belangrijke upgrade te ondergaan, genaamd de “Jubilee Upgrade”. Cryotbeurzen KuCoin en OKX hebben ondersteuning voor de “Jubilee-upgrade” aangekondigd, die zal plaatsvinden bij een blokhoogte van 824,544.

In dit licht zal KuCoin tijdelijk de stortings- en opnamerdiensten voor ORDI, SATS en alle andere BRC20-tokens opschorten voor een specifieke periode op 5 januari 2024.

De Jubilee-netwerkupgrade wijzigt de geldigheid van bepaalde inscriptietypes, wat implicaties heeft voor de BRC-20 logica.

BRC-20 is een tokenstandaard die vorige april is ontwikkeld op het Bitcoin-netwerk en stelt gebruikers in staat om overdraagbare tokens uit te geven in de vorm van inscripties op kleine denominaties van BTC, satoshis of sats. De tokens, aangeduid als inscripties, functioneren op het Ordinals-protocol.

Echter, verschillende versies van Ordinals traceren inscripties op verschillende manieren, wat leidt tot inconsistente saldi en andere onvoorspelbaarheden bij BRC-20 indexers.

Met de Ordinals Jubilee-upgrade, zullen er geen vervloekte Ordinals meer zijn, dus alle inscripties zijn in positieve nummers.

In een tweet eerder dit jaar, heeft UniSat, een van de grootste marktplaatsen voor BRC-20 tokens, aangegeven de Ordinals Jubilee upgrade te volgen om te bevestigen dat BRC-20 nog steeds op Ordinals is zonder te splitsen in een geïsoleerd protocol. UniSat heeft ook aangekondigd dat er op 31 januari 2024 een whitepaper beschikbaar zal zijn.

Dit viel niet in goede aarde bij Domo, de pseudonieme maker van de BRC 20 tokens, die van mening was dat haastige updates in BRC20 “roekeloos zijn, hun collega-indexers negeren en potentieel schadelijk kunnen zijn voor de bredere gemeenschap van BRC20-gebruikers.”

In een nieuwe tweet vandaag kondigde UniSats een geplande netwerkupdate aan van 5 januari 8:00 UTC tot 6 januari 8:00 UTC, om de Ordinals Jubilee BRC-20 upgrade te ondersteunen. Gedurende deze tijd zal de BRC20-markt tijdelijk gesloten zijn, maar andere diensten blijven normaal functioneren.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)