5242342333.png

Bitcoin-ETF’s zullen records verbrijzelen, zegt expert

Inhoud

ETF-expert Nate Geraci voorziet een baanbrekend jaar voor Bitcoin ETFs in 2024. De analist voorspelt een aanzienlijke verschuiving in het ETF-landschap, met een bijzondere focus op Bitcoin en de prestaties van BlackRock ten opzichte van Vanguard.

De opkomst van Bitcoin ETF’s

Geraci’s stoutmoedigste voorspelling voor 2024 draait om Bitcoin ETF’s. Hij voorspelt dat door fysieke Bitcoin ETF’s gezamenlijk te beschouwen, ze alle voorgaande ETF-lanceringsrecords zullen overtreffen.

Dit optimisme staat in contrast met het scepticisme van sommige financieel adviseurs en de voorzichtige benadering van vermogensbeheerplatforms ten aanzien van deze producten. Geraci’s vertrouwen is gebaseerd op het geloof in een opgekropte vraag naar fysieke Bitcoin ETF’s.

Hij betoogt dat grote vermogensbeheerders, zoals BlackRock, Fidelity en Invesco, niet in de markt zijn om kleine kansen na te jagen.

Deze bedrijven, zo suggereert hij, hebben uitgebreid voorwerk gedaan om het succes van deze ETF’s te waarborgen, wat volgens hem zal leiden tot een herdefiniëring van de ETF-recordboeken. Deze voorspelling komt ondanks er geen duidelijke consensus bestaat over de toekomstige prijsbeweging van Bitcoin zelf.

Andere belangrijke voorspellingen voor 2024

Buiten Bitcoin ETF’s, voorspelt Geraci ook een verandering in de leiderschap van de ETF-markt met BlackRock die marktaandeel wint op Vanguard.

Hij merkt op dat de diverse productlijn van BlackRock en de focus op actief beheer, samen met hun betrokkenheid in de markt van fysieke Bitcoin ETF’s, cruciale rollen zullen spelen in deze verschuiving.

Verder voorspelt Geraci de goedkeuring van een meerlaagse aandelenstructuur door de SEC, wat volgens hem een aanzienlijke invloed kan hebben op de groei van ETF-industrie.

Ten slotte verwacht hij een afname in de populariteit van covered call ETF’s, en voorspelt uitstroom uit deze fondsen, vooral als de aandelenmarkt zijn opwaartse traject blijft volgen.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)