s0922 0.jpg

Bitcoin Is Een Verbetering Van 1.000 Keer Op Monetaire Technologie: Samson Mow

Bitcoin is een 1000x Verbetering op Monetaire Technologie: Samson Mow

Samson Mow, voormalig CSO bij Blockstream en nu CEO bij Jan3, een bedrijf dat natie-staten helpt om Bitcoin in hun economieën te adopteren, heeft een belangrijke verklaring afgelegd over Bitcoin en waarom het van belang is voor de huidige maatschappij in de context van monetaire technologieën.

In het bijzonder tweette Mow dat Bitcoin een enorme verbetering betekende op alle financiële technologie – met een factor 1000.

Bitcoin brengt “stapsgewijze verandering” in financiën, zegt Mow

Bitcoin maximalist Samson Mow tweette dat hij gelooft dat Bitcoin niet “marginaal beter” is dan goud of de Amerikaanse dollar. Volgens de baas van Jan3 heeft de toonaangevende cryptocurrency van de wereld een “1000x verbetering op elke monetaire technologie uitgevonden in de hele menselijke geschiedenis.”

Mow verklaarde dat Bitcoin een “stapsgewijze verandering” heeft gebracht in het wereldwijde financiële systeem, voegde een screenshot toe van een online thesaurus, wat betekent “een plotselinge, discontinu verandering.”

Wanneer deze verandering plaatsvindt, legde Mow uit, doen dalende opbrengsten er niet toe. “Dalende opbrengsten is een irrelevant concept wanneer het hele spel veranderd is.”

In meerdere recente tweets, zelfs voordat de spot-gebaseerde Bitcoin ETF werd goedgekeurd door de Securities and Exchange Commission, deelde Mow zijn voorspelling en zei dat Bitcoin uiteindelijk de veel verwachte $1 miljoen prijsniveau zal bereiken. Met als doel het nemen van $1 miljoen als referentiepunt, stelde hij zelfs voor dat Bitcoiner en hoofd van MicroStrategy Michael Saylor gaat refereren naar $1 miljoen als $0.05 miljoen.

Toch, toen geconfronteerd met kritiek dat Bitcoin niet naar het eerder genoemde $1 miljoen niveau is geschoten, reageerde Mow in een tweet dat hij het feitelijk niet letterlijk had bedoeld, maar eerder bedoelde te zeggen dat de fundamenten van de financiële markt drastisch zijn veranderd.

In zijn recente tweets heeft Samson Mow ook Ethereum bekritiseerd, het noemend “domme man’s Bitcoin,” terwijl “zilver arm man’s goud is.”

Bitcoin prijs blijft dalen

Sinds 11 januari, heeft de toonaangevende wereldwijde cryptocurrency heel wat van zijn waarde verloren, naar beneden gaande onder verkoopdruk, en het blijft dalen. Sinds die dag, toen spot Bitcoin ETFs werden goedgekeurd, heeft Bitcoin een daling van in totaal 16.56% doorgemaakt, vallend van boven de $49,000 naar de $40,000 prijsmarkering.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)