2342342342.jpeg

Bitcoin-stier Michael Saylor zegt dat hij “voor altijd” BTC zal blijven kopen

Inhoud

In een recent interview met Bloomberg heeft Michael Saylor, de voormalige CEO van MicroStrategy, zijn onwankelbare toewijding aan Bitcoin herhaald, waarbij hij aangaf dat hij van plan is om de cryptocurrency voor onbepaalde tijd te blijven kopen.

Met momenteel bijna 200.000 Bitcoin in bezit, lijkt Saylor’s overtuiging onwrikbaar te zijn.

Dit komt te midden van de groeiende groei van Bitcoin ETF’s, die samen meer dan 700.000 Bitcoin hebben verzameld.

De sluizen openen

De introductie van spot Bitcoin ETF’s is een gamechanger voor de cryptocurrency-markt, volgens Saylor.

Deze financiële instrumenten hebben een dringend nodige toegangspoort gecreëerd voor institutioneel kapitaal, wat een aanzienlijke hoeveelheid investeringen van het traditionele financiële ecosysteem naar de digitale economie heeft gedreven.

De vraag naar deze nieuwe ETF’s heeft consequent het dagelijkse aanbod van Bitcoin-miners overstegen, soms met wel acht tot tien keer.

Deze dynamiek heeft bijgedragen aan een “zeer deugdzame cirkel”, zoals Saylor het beschrijft, wat de digitale transformatie van kapitaal faciliteert.

Het onwrikbare geloof

Ondanks het potentieel voor aanzienlijke papieren winsten—MicroStrategy’s bezittingen zijn nu ongeveer $10 miljard waard, met een geschat rendement van 70%—blijft Saylor ongeïnteresseerd in verkopen.

Zijn redenering is geworteld in de overtuiging dat Bitcoin de voornaamste activaklasse vertegenwoordigt, onderscheidend van traditionele investeringen zoals goud, de S&P-index en onroerend goed. Saylor betoogt dat de technische superioriteit van Bitcoin het positioneert als de ultieme waardeopslag, in staat om kapitaal te absorberen van andere activaklassen.

Deze overtuiging wordt verder versterkt door het idee dat, in tegenstelling tot bedrijven zoals Apple, Google en Microsoft, Bitcoin als activaklasse de capaciteit heeft om veel meer kapitaal vast te houden, mogelijk tot $100 biljoen.

Deze visie toont Saylor’s strategie van het accumuleren van Bitcoin boven het verkopen. Hij ziet de cryptocurrency niet alleen als een investering, maar als een fundamentele activa in de economie van het digitale tijdperk.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)