45279.jpg

Bitcoin zal zegevieren terwijl aandelen op grote crash afstevenen: Max Keiser

Aankomende Crash Zoals in 1987

Financieel journalist en Bitcoin maximalist Max Keiser heeft zijn steun voor Bitcoin uitgesproken in zijn recente tweet. Hij verwacht ook dat de Amerikaanse aandelenmarkten te maken zullen krijgen met een enorme crash.

Hij noemde ook dat investeerders zijn begonnen met het verplaatsen van fondsen uit goud ETF’s naar spot Bitcoin exchange-traded funds. Eerder deed Michael Saylor ook een uitspraak over Bitcoin, waarin hij goud afwees.

Fondsen Verplaatsen van Goud ETF’s naar Bitcoin ETF’s

Keiser benadrukte ook dat fondsen zijn begonnen met het verplaatsen uit goud-ETF’s naar spot Bitcoin exchange-traded funds. In het afgelopen uur liet de prijs van Bitcoin een enorme groene kaars zien, die steeg naar de $52,800 zone, waarna het weer terugzakte naar $52,041.

Op maandag verdubbelde Bitcoiner Michael Saylor, oprichter van MicroStrategy business intelligence reus, zijn inzet op Bitcoin, en wuifde goud weg. Hij tweette dat sinds augustus 2020, de toonaangevende cryptocurrency van de wereld in totaal met meer dan 330% is gestegen, terwijl goud met 1% is gedaald. Sinds 11 januari, toen de Securities and Exchange Commission spot Bitcoin ETF’s goedkeurde, zijn de Wall Street bedrijven die deze ETF’s hebben uitgegeven, elke dag een massale hoeveelheid Bitcoin aan het verwerven – 12,4 keer meer dan de hoeveelheid Bitcoin die per dag door miners wordt geproduceerd.

Vandaag verspreidde het nieuws dat de hoeveelheid Bitcoin die door acht Bitcoin ETF’s op 11 ETF’s bijna is opgebouwd tot het verbazingwekkende niveau van $14 miljard.

’s Werelds grootste vermogensbeheerder, BlackRock, heeft bijna de helft van dit totale bedrag gekocht – $6,23 miljard aan BTC.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)