423333.png

Blackrock, Ark en Grayscale Hadden Ontmoetingen met de SEC

Grote investeringsbedrijven in overleg met de SEC

Grote investeringsbedrijven zoals Blackrock, Ark en Grayscale zijn gemeld dat ze vergaderingen hebben gehouden met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) met betrekking tot hun voorstellen voor Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s).

Deze vergaderingen markeren een cruciale stap in het proces om potentiële Bitcoin ETF’s naar een breder publiek te brengen.

Een reeks van high-profile vergaderingen

De recente stormloop van vergaderingen tussen top investeringsbedrijven en de SEC heeft aanzienlijke aandacht getrokken binnen de crypto-gemeenschap.

Legal analist Scott Johnsson gaf commentaar op de prominente aard van de deelnemers, inclusief vertegenwoordigers van Salm, Hall en Zweihorn om het belang van deze gesprekken te onderstrepen.

Daarnaast merkte ETF-expert Eric Balchunas op dat advocaten van BlackRock veelvuldig bij de SEC aanwezig zijn.

Dit toont de intensiteit van de lopende onderhandelingen en de vastberaden houding van de SEC omtrent specifieke regelgevende vereisten.

Stijgende anticipatie

De crypto-gemeenschap wacht met spanning op de naderende beslissing van de SEC omtrent Bitcoin spot ETF’s, waarvan de deadline nu nog slechts 20 dagen weg is. Volgens Anthony Scaramucci kan de aankondiging strategisch gemaakt worden tijdens de feestdagen. De uitkomst van deze beslissing is van aanzienlijk belang, aangezien het kan leiden tot een substantiële instroom van miljarden dollars in de groeiende activaklasse.

Aan de andere kant hebben sommige analisten gewaarschuwd voor een aanzienlijke marktterugval als de ETF niet wordt goedgekeurd.

Desondanks is er een sterke overtuiging in de waarschijnlijkheid van goedkeuring. Analisten, waaronder die van Bloomberg Intelligence, zijn optimistisch en schatten het potentiële groeipotentieel van de spot-Bitcoin ETF-markt op 100 miljard dollar.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)