43212.jpg

BlackRock Bitcoin Spot ETF Staat Klaar voor Snelle Lancering, Analist Wakkert Speculatie aan

Opwinding rond mogelijke lancering BlackRock Bitcoin spot ETF

In een recente tweet heeft de bekende cryptoanalist Crypto Rover opwinding veroorzaakt in de cryptocurrencygemeenschap door te suggereren dat de langverwachte lancering van de BlackRock Bitcoin spot ETF wellicht slechts enkele dagen verwijderd is, volgend op de goedkeuring van de regelgevende instanties. Het inzicht van de analist wijst op belangrijke ontwikkelingen bij de Securities and Exchange Commission (SEC), waar uitgevers wachten op handtekeningen in twee cruciale afdelingen, 19b-4 en S-1.

Crypto Rover wees erop dat BlackRock en andere uitgevers al in gesprek zijn geweest over beide indieningen. Er werd gesuggereerd dat de Bitcoin spot ETF waarschijnlijk binnen enkele dagen na de acceptatie van de 19b-4 indiening zou kunnen lanceren. Bovendien merkte hij op dat de kans dat dit gebeurt groot is, omdat deze uitgevers al actief marketingcampagnes voeren voor hun ETF’s.

De tweet heeft de al lopende speculaties over de aanstaande goedkeuring en lancering van de BlackRock Bitcoin spot ETF verder aangewakkerd. Marktparticipanten volgen nauwlettend alle ontwikkelingen die kunnen wijzen op het begin van een nieuw tijdperk voor cryptocurrency-investeringen, met name binnen de institutionele ruimte.

Snelle komst van Bitcoin ETF

Zoals eerder gemeld door U.Today, wordt van de SEC verwacht dat zij groen licht zal geven voor de eerste spot Bitcoin ETF op 10 januari 2024. Deze regelgevende mijlpaal heeft aanzienlijke aandacht getrokken van grote financiële instellingen, met industriegiganten zoals BlackRock en Fidelity die ongeveer een dozijn aanvragen hebben ingediend voor spot Bitcoin ETF’s.

Deze aanvragen weerspiegelen een toenemende interesse in het realtime waarderen van het digitale activum en het bieden van een toegankelijker route naar Bitcoin-exposure. Als toevoeging aan de groeiende opwinding, meldde U.Today onlangs dat BlackRock updates heeft gemaakt in zijn S-1 indiening bij de U.S. SEC. Het herziene document, dat maandag onthuld is, gaat dieper in op nieuwe details betreffende de creatie- en inwisselingsmechanismen voor het voorgestelde fonds, geïdentificeerd door de ticker IBIT.

Het herziene S-1 document benadrukt de gedetailleerde voorbereidingen die bij BlackRock gaande zijn, en onderstreept het belang van het vaststellen van robuuste mechanismen voor de werking van de ETF. De onthulde details suggereren een toewijding aan het garanderen van een naadloze werking van de Bitcoin spot ETF zodra deze regelgevende goedkeuring ontvangt. Naarmate de industrie blijft evolueren, kan deze ETF een cruciale rol spelen bij het vormgeven van het toekomstige landschap van crypto-investeringen voor zowel institutionele als particuliere beleggers.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)