44832.jpg

Cardano 54% gestegen in handelsvolume, maar wat is er met de ADA-prijs aan de hand?

Stijging van 54% in Handelsvolume Cardano, Maar Wat Betekent Dit Voor ADA Prijs?

Omslagafbeelding via www.freepik.com

Disclaimer: De meningen uitgedrukt door onze schrijvers zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de visie van U.Today. De financiële- en marktinformatie aangeboden op U.Today is enkel bedoeld voor informatieve doeleinden. U.Today is niet verantwoordelijk voor financiële verliezen tijdens het handelen in cryptocurrencies. Doe je eigen onderzoek en neem contact op met financiële experts voordat je enige investeringsbeslissingen maakt. We geloven dat alle content correct is op de datum van publicatie, maar bepaalde aanbiedingen die genoemd worden kunnen niet langer beschikbaar zijn.

Handelsvolume en Prijsactie van Cardano (ADA)

In een opvallende ontwikkeling heeft Cardano (ADA) een aanzienlijke stijging van 54% in handelsvolumes meegemaakt in de afgelopen 24 uur, volgens een rapport van CoinGlass. Deze stijging heeft het gecombineerde omzet voor spot en derivatenmarkten tot bijna $1 miljard gedreven, wat 5,88% uitmaakt van de totale marktkapitalisatie van het activum.

Op dit moment is Cardano de achtste grootste digitale asset, met een marktkapitalisatie van $17 miljard, volgens de meest recente data van CoinMarketCap.

Een toename in handelsvolume vraagt om een nadere blik op de prijsactie van ADA. Een analyse van de ADA-prijsgrafiek onthult een aanhoudende daling sinds medio december, met vandaag een afname van 3,33%. Het gebrek aan zichtbare steun voor de ADA-prijs in de huidige zone suggereert een potentiële daling richting de $0,38 per token, wat een daling van 22% betekent vanaf het huidige niveau.

ADA naar USD door CoinMarketCap

Deze situatie roept vragen op over de factoren die de stijging in Cardano’s handelsvolume drijven te midden van een dalende prijstrend. Waarnemingen geven aan dat de piek in handelsvolume wellicht toegeschreven kan worden aan verhoogde verkoopactiviteit in plaats van een instroom van koopinteresse onder Cardano investeerders en handelaren.

Terwijl Cardano door deze uitdagende prijsomgeving navigeert, houden investeerders en analisten de situatie nauw in de gaten voor verdere inzichten. De stijging in handelsvolume onderstreept een cruciaal moment voor het digitale activum, met implicaties voor zowel de prijstraject van Cardano als de bredere crypto markt.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)