s1268.jpg

Cardano Ziet Massieve Transacties van 27 Miljard ADA door Walvissen Te Midden van Prijsdaling

Cardano, de achtste grootste cryptocurrency naar marktkapitalisatie, heeft een massale 27 miljard ADA gezien in groot transactievolume. Volgens IntoTheBlock was het dagelijkse grote transactievolume van Cardano 27,59 miljard ADA, een stijging ten opzichte van het record van de vorige dag van 26,9 miljard ADA.

IntoTheBlock classificeert grote transacties als die waarbij overdrachten van meer dan $100.000 plaatsvinden. In dit scenario vertegenwoordigt de metriek voor groot transactievolume de totale hoeveelheid cryptocurrency die verplaatst is in dergelijke transacties.

Grote transactievolumes geven een schatting van de algehele hoeveelheid die door walvissen en institutionele deelnemers op een bepaalde dag is verhandeld.

Aangezien walvissen grote investeerders zijn die een aanzienlijk bedrag van een cryptocurrency bezitten, kan de aanhoudende interesse van deze categorie houders een teken zijn van positieve ontwikkelingen als de bredere markt stabiliseert.

Voorlopig is het marktsentiment vertraagd na de ETF-noteringen, en de ADA volgt de algemene markttrend.

ADA bereikte hoogtepunten van $0.619 op 11 januari en is sindsdien gedaald. De munt van Cardano, ADA, werd het laatst verhandeld rond $0.493, een daling van 5% op 24-uur basis.

IOG viert de verjaardag van Byron

Cardano ontwikkelaar Input Output Global (IOG) heeft via X (voorheen Twitter) de verjaardag gevierd van George Gordon Byron (Lord Byron), vader van Ada Lovelace, die diende als inspiratie voor Cardano’s eerste ontwikkelingsfase.

Cardano’s verhaal begon in 2015 met een visie op het aanpakken van de drie belangrijkste zorgen die alle blockchainnetwerken tegenkomen: schaalbaarheid, duurzaamheid en interoperabiliteit. Twee jaar later, na duizenden GitHub bijdragen en honderden uren onderzoek, werd de eerste versie van Cardano, Cardano Byron, in september 2017 uitgebracht.

De Byron reboot heeft vele componenten van het Cardano-netwerk bijgewerkt, waaronder de Cardano node, de Cardano verkenner en de wallet backend, en leverde ook Daedalus, IOG’s officiële desktop portemonnee. Yoroi, een lichte portemonnee van EMURGO gebaseerd op IOG’s oorspronkelijke ontwikkelingspoging, werd ook uitgebracht samen met andere innovaties.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)