778888.jpeg

CEO van Ripple beschuldigt SEC-baas van “verbijsterende hypocrisie”

Kritiek van CEO Ripple op uitspraken voorzitter SEC over cryptoregulering

Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, liet via social media weten dat hij het niet eens is met de recente opmerkingen van SEC-voorzitter Gary Gensler over de naleving van de regelgeving in de cryptosector.

Garlinghouse beschuldigde Gensler van hypocrisie, met verwijzing naar zijn connecties met wat Garlinghouse noemde “de grootste fraude in het recente geheugen.”

Verder bekritiseerde hij Genslers leiderschap omdat het schadelijk zou zijn voor consumenten en de integriteit van de SEC zou ondergraven, terwijl hij nauwe banden met Wall Street onderhield.

Genslers houding ten aanzien van cryptonaleving leidt tot woede bij Ripple

De reactie van de CEO van Ripple kwam nadat Gensler wees op wijdverspreide niet-naleving in de cryptocurrencysector.

Gensler sprak zijn bezorgdheid uit over de schade aan het consumentenvertrouwen. Hij wees op de problemen van degenen die achterblijven om de gevolgen in faillissementsrechtbanken te behandelen.

Hij benadrukte de uitdagingen waarmee conforme actoren in de industrie worden geconfronteerd vanwege de acties van niet-conforme entiteiten.

Juridisch hoofd Ripple haalt uit naar falende regulering van de SEC

Als onderdeel van een bredere kritiek op de SEC, benadrukte Stuart Alderoty, de chief legal officer van Ripple, een patroon van wat hij ziet als regelgevingsfouten door de Commissie.

Alderoty verwees naar meerdere rechtszaken waarin de SEC kritiek kreeg op haar inconsistente en soms willekeurige regelgevende aanpak.

Hij wees op situaties waarin de SEC werd bekritiseerd omdat ze niet vasthield aan juridische normen en procedures, zoals het niet halen van deadlines voor het wijzigen van regelgeving en het nalaten om duidelijkheid te bieden over de classificatie van gesyndiceerde leningen.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)