s1419.jpg

Chainlink (LINK) Walvis Verplaatst $14,7 miljoen terwijl Analist Bullish Uitbraak Voorziet

Chainlink (LINK) Walvis Verplaatst $14,7 Miljoen Terwijl Analist Bullish Uitbraak Voorziet

In een belangrijke ontwikkeling binnen de cryptomarkt heeft een opmerkelijke transactie met Chainlink (LINK) de aandacht van investeerders en analisten getrokken. Volgens Whale Alert, een vooraanstaande blockchain-monitoring- en analyse-service, zijn maar liefst 800.000 LINK-tokens, met een waarde van ongeveer $14,7 miljoen, overgebracht van de Bybit-beurs naar een ongeïdentificeerde portemonnee.

Dit markeert een opvallend moment van walvisactiviteit, wat wijst op een mogelijke verschuiving in de marktdynamiek en de investeerderssentiment richting Chainlink. De overdracht maakt deel uit van een bredere trend van walvisbewegingen binnen het Chainlink-ecosysteem. Opmerkelijk is dat dit volgt op een reeks agressieve aankopen door een andere mysterieuze entiteit die recentelijk LINK-tokens heeft aangeschaft ter waarde van ongeveer $42 miljoen.

Chainlink uitbraakscenario

De recente grootschalige aankopen benadrukken de groeiende interesse en het vertrouwen in de toekomstvooruitzichten van Chainlink binnen de crypto-gemeenschap. Midden in deze walvisbewegingen is de crypto-analysewereld druk bezig geweest met bullish voorspellingen voor LINK. Crypto Yapper, een gerespecteerde cryptocurrency-analist, deelde inzichten op X (voorheen Twitter) over de prijsbewegingen van Chainlink.

De analist gaf een sterk bullish sentiment aan en gaf aan dat LINK een uitbraak uit een megafoonpatroon had meegemaakt en in proces was van het hertesten van zijn voormalige weerstand als steun. Hij beschreef deze beweging als een aanzienlijke bullish hertest, suggererend dat het de deur opende om te mikken op hogere prijzen. Volgens zijn analyse zou het eerste doel voor een opwaartse beweging $21 zijn.

Op het moment van rapporteren staat de prijs van LINK op $18,55, een daling van 3,73% in de laatste 24 uur. Ondanks deze korte-termijndip, heeft Chainlink opmerkelijke veerkracht en groei getoond met een toename van 38,78% in de afgelopen 30 dagen. De combinatie van recente walvistransacties en analytische voorspellingen schilderen een veelbelovend beeld van de traject van Chainlink in de cryptomarkt.

De accumulatie van LINK door entiteiten met een hoog nettovermogen, gekoppeld aan gunstige technische analyses, suggereert dat Chainlink aan de rand van een bullish uitbraak kan staan. Terwijl de markt uitkijkt naar Chainlinks volgende stap, blijft de overkoepelende sentiment optimistisch, waarbij velen het $21-teken als het volgende kritieke doel voor de prijs van LINK in de gaten houden.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)