44661.jpg

CoinStats introduceert door AI aangedreven Exit Strategie Functie

Introductie van AI-gestuurde Exit Strategie Functie door CoinStats

Inhoud

Een nieuw instrument zal het risicobeheer van elke portefeuille verbeteren en handelaren helpen om beter exit strategieën te plannen te midden van toegenomen volatiliteit op de cryptomarkten.

Portfolio-app CoinStats introduceert Exit Strategie functie aangedreven door AI

CoinStats, een all-in-one digitaal vermogensbeheerplatform, heeft zijn nieuwe Exit Strategie functie gelanceerd als een zinvolle toevoeging aan hun productaanbod.

Afbeelding door CoinStats

Met Exit Strategie kunnen investeerders de ideale verkoopprijs van hun cryptocurrency-bezittingen rechtstreeks binnen de CoinStats-app plannen, zonder dat ze extra rekenmachines, prijs trackers enzovoort hoeven te gebruiken.

Nieuwe gebruikers die hun portefeuille aan CoinStats koppelen, worden automatisch gevraagd om deze functie in te stellen en de doelprijs te definiëren die ideaal zou zijn voor het verkopen van hun munten. Eenmaal ingesteld, stelt de Exit Strategie functie gebruikers altijd in staat om naadloos te schakelen tussen portefeuilleweergave en Exit Strategie weergave om hun doelverkoopprijzen te beoordelen.

Premium CoinStats-gebruikers kunnen profiteren van Exit Strategie’s AI Suggest — een door kunstmatige intelligentie (AI) aangedreven tool die ontworpen is om de Bull Market Prijs (BMP) van specifieke cryptocurrencies te voorspellen.

Afbeelding door CoinStats

Voor investeerders zonder een uitgebreid exitplan maakt AI Suggest gebruik van geavanceerde AI-algoritmen om schattingen van piekprijzen tijdens de bullmarkten voor hun crypto-bezittingen te bieden. AI-gestuurde analyses zijn cruciaal in de volatiele en onvoorspelbare wereld van cryptocurrency, aangezien ze een extra op gegevens gebaseerde benadering bieden voor het veiligstellen van winsten.

CoinStats levert analyses voor 20.000 crypto’s aan meer dan een miljoen gebruikers

Zoals uitgelegd door Narek Gevorgyan, Chief Executive Officer van CoinStats, kan het gebrek aan een duidelijke handelsstrategie de grootste fout zijn die handelaren kunnen maken.

Zoals eerder door U.Today gemeld, is CoinStats een holistische applicatie voor cryptocurrency-handelaren en analisten. Het volgt automatisch de prestaties van duizenden cryptocurrencies en maakt daarmee het portefeuillebeheer eenvoudiger voor de klanten.

CoinStats stelt meer dan een miljoen maandelijks actieve gebruikers in staat om hun crypto-bezittingen in realtime bij te houden en te beheren over 300 verschillende wallets en beurzen.

CoinStats is de enige crypto tracker op de markt die alle belangrijke cryptocurrency-platformen en DeFi-protocollen ondersteunt — waaronder meer dan 20.000 cryptocurrencies, meer dan 1000 DeFi-protocollen en meer dan 70 blockchainnetwerken.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)