43646.jpg

De rivaliteit tussen SHIB, PEPE en BONK neemt een nieuwe wending te midden van veranderende doelen.

Het trio van Shiba Inu (SHIB), PEPE en BONK bevindt zich op een gespannen herstelpad sinds het crypto-ecosysteem eerder in de week stuitte. Terwijl de prijs van Shiba Inu met 0,16% steeg tot $0,00000971, blijft PEPE een daling van 1,78% handhaven tot $0,000001209 en BONK draagt duidelijk de last van de huidige verkopen na een daling van 7,12% tot $0,00001116.

Hoewel SHIB een relatieve stijging registreerde in de afgelopen 24 uur, betekent dit niet dat er geen bearish trends zijn zoals bij zijn twee naaste rivalen. Het handelsvolume van de token is nog steeds met 5,87% gedaald tot $200,609,261 wat wijst op een somber algemeen sentiment.

Weken geleden was het meme coin-ecosysteem zeer levendig met veel projecten die hun meerweekse hoogtepunten bereikten in de strijd om dominantie. Met de recente markttrends lijken deze meme coins hun benadering van de markt te veranderen door de hevige concurrentie te schuwen en zich te richten op overleven op korte termijn.

Hoewel de waarschijnlijke goedkeuring van spot Bitcoin exchange traded funds (ETF) door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) deze drie meme coins ten goede kan komen, wordt hun meerwaarde nauwlettend in de gaten gehouden door leden van het bredere ecosysteem.

Impact van onderliggende blockchain-netwerken

Een van de fundamenten achter de groei van deze meme coins is doorgaans een dienstverlening, technologie en zelfs vooruitstrevende gemeenschappen die aan hun groei kunnen worden gekoppeld. Deze associaties spelen een rol bij het bepalen of de meme coin de nodige boost krijgt om op korte termijn te stijgen al dan niet.

Terwijl Shiba Inu de Shibarium-infrastructuur en zijn gemeenschap heeft als opsteker, is BONK een geliefd token en profiteert van de hype rondom Solana (SOL). PEPE doet het alleen, en dat wekt zorgen over zijn vermogen om de tand des tijds te doorstaan, tenzij het zoals anderen in het verleden doet, overschakelt naar een actuele toepassing.

Deze extra waarde-impuls is een cruciale trekker die zal bepalen welke meme coin op lange termijn zal gedijen.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)