s1262.jpg

De Shiba Inu-community krijgt een dringende waarschuwing

Geen SHIB, BONE Airdrops: Dringende Waarschuwing voor Shiba Inu Community

Omslagafbeelding via www.freepik.com

Disclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs het standpunt van U.Today. De financiële en marktinformatie op U.Today is bedoeld voor informatieve doeleinden. U.Today is niet aansprakelijk voor financiële verliezen die ontstaan tijdens het handelen in cryptocurrencies. Voer uw eigen onderzoek uit door financiële experts te raadplegen voordat u beleggingsbeslissingen neemt. We geloven dat alle inhoud accuraat is op de datum van publicatie, maar bepaalde aanbiedingen die genoemd zijn, zijn mogelijk niet langer beschikbaar.

De Shiba Inu gemeenschap, ook bekend als de SHIB army, heeft een dringende waarschuwing ontvangen van Shibarmy scam alarmen, een X-handle die zich inzet om scams te onthullen en de Shiba Inu gemeenschap te beschermen.

De Shiba Inu gemeenschap wordt gewaarschuwd om op te passen voor scam NFT’s die naar wallets gestuurd worden en beweren SHIB of BONE airdrops te zijn, of andere activa. Deze worden vaak verspreid over meerdere ketens waardoor waakzaamheid geboden is.

Als voorzorgsmaatregel worden Shiba Inu houders aangespoord om deze scam NFT’s te verbergen en te rapporteren.

In dit licht moeten SHIB gebruikers bedenken dat er geen officiële airdrops van SHIB, BONE, LEASH of Shiboshis zijn, de tokens en NFT’s geassocieerd met Shiba Inu.

Shib Army scam alarmen waarschuwen dat alle “NFT” verzoeken om een website te bezoeken waarschijnlijk scams zijn. Gebruikers worden geadviseerd om hun wallets niet te verbinden met onbekende of verdachte dApps of websites, omdat deze mogelijk kwaadaardige code of links kunnen bevatten.

De waarschuwing komt te midden van een toename van nepwebsites, NFT airdrops en Telegramgroepen die valse informatie verspreiden en nietsvermoedende gebruikers lokken om persoonlijke informatie te onthullen die kwaadaardig gebruikt kan worden. Sommige van deze fraudepraktijken gebruiken namen of logo’s die lijken op het Shiba Inu project, waardoor het voor gebruikers, vooral nieuwe, moeilijk kan zijn om ze te onderscheiden van de echte.

Onlangs meldde “ShibArmy Scam Alerts” dat de SHIB gemeenschap groepen op verschillende sociale platforms, waaronder Telegram, onterecht de namen van Shiba Inu-ontwikkelaars en teamleden gebruikte.

Shiba Inu zegt zulke groepen of accounts niet te creëren. Bovendien suggereren ze dat deze imposters kunnen streven naar het creëren van een vals gevoel van veiligheid en misleidende informatie of kwaadaardige links kunnen delen.

Shiba Inu gebruikers wordt aangeraden om alert te blijven, want kwaadaardige links die in deze groepen gedeeld worden, kunnen leiden tot phishingwebsites of malware, waardoor persoonlijke informatie en fondsen op het spel komen te staan.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)