43215.jpg

De token METIS van de moeder van Vitalik Buterin schiet 36% omhoog in epische Ethereum-rally

In een opmerkelijke ontwikkeling heeft de Metis-token, die verbonden is met MetisDAO en geleid wordt door Natalia Ameline, moeder van Ethereum-oprichter Vitalik Buterin, een significante stijging van 36% doorgemaakt in de afgelopen 24 uur. Het bereikte een hoogtepunt van $39 per token tijdens de lopende Ethereum-rally.

CoinMarketCap’s recente ranking van layer-2 sectortokens plaatst Metis op de achtste plaats, met een kapitalisatie van $168.55 miljoen. De token heeft een uitmuntende prestatie laten zien in de afgelopen 24 uur en een indrukwekkende stijging van 106% in de laatste 30 dagen, en positioneert zich hiermee als een opvallende speler in het Metis-ecosysteem.

Metis naar USD volgens CoinMarketCap

De stijging in de prijs van Metis kan worden toegeschreven aan de aankondiging van de oprichting van een initiatief van $100 miljoen dat gericht is op het ondersteunen van de groei van het Metis-ecosysteem.

Gepland voor distributie in het eerste kwartaal van 2024, zal het fonds sequencer mining, retroactieve financiering en de ontwikkeling van nieuwe projecten faciliteren, en daarmee een community-gestuurde benadering bevorderen die beheerd wordt door de MetisDAO Foundation en tokenhouders.

Wat is Metis?

Metis springt eruit in het layer-2 landschap vanwege het efficiënte gebruik van Optimistic Rollups, die snelle en kosteneffectieve transacties op de Ethereum-blockchain faciliteren door meerdere transacties samen te voegen in één batch.

Een kenmerkend aspect van Metis ligt in zijn opslagstrategie. Waar traditionele layer-1 oplossingen transactiegegevens on-chain opslaan, maakt Metis gebruik van off-chain opslag, via Memo Labs opslag door de Sequencer. Dit zorgt niet alleen voor een gestroomlijnde gegevensbeheer, maar vermindert ook aanzienlijk de opslagkosten in vergelijking met Ethereum’s layer 1.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)