unnamed 57.jpg

Dogecoin (DOGE) ‘Verborgen Gouden Kruis’ Kan Verrassen, Ethereum (ETH) Doorbreekt $3.000 Barrière, Hoe Lang Blijft Solana (SOL) Bearish?

Dogecoin (DOGE) ‘Verborgen Golden Cross’ zou u kunnen verrassen

Dogecoin toont een sprankje technisch optimisme. De recente kruising van de EMA’s (Exponential Moving Averages) van 100 dagen en 50 dagen is een kleine versie van het veelgeprezen 50-200 EMA golden cross, vaak beschouwd als een van de meest bullish signalen in technische analyse.

Dit mini golden cross, hoewel niet zo definitief als de klassieke versie, geeft handelaren toch een reden om op te letten. Historisch gezien zijn dergelijke kruisingen voorlopers geweest van mogelijke uptrends. Voor Dogecoin is de prijs rond deze crossover regio aan het schommelen, wat wijst op een touwtrekken tussen beren en stieren.

DOGE/USDT Grafiek door TradingView

De huidige steunniveau van Dogecoin kan worden opgemerkt rond het $0.077-teken, wat overeenkomt met de 100-dagen EMA. Als dit niveau standhoudt, kan het fungeren als een springplank, waardoor het bullish sentiment versterkt wordt dat wordt gebracht door de EMA-kruising. Aan de andere kant, als deze steun faalt, zouden we een daling naar de drempel van $0.070 kunnen zien, waar eerdere marktactiviteiten interesse hebben getoond.

Als Dogecoin kan profiteren van dit mini golden cross, zou het volgende doel zijn om de weerstand te testen op $0.088. Een doorbraak boven dit niveau met aanhoudend volume zou het podium kunnen zetten voor een voortgezet opwaarts traject, met de psychologische barrière van $0.10 als de volgende belangrijke mijlpaal.

Ethereum (ETH) eindelijk door de $3.000 barrière

Ethereum heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door de prijsbarrière van $3.000 te doorbreken, een bullish signaal dat veel beleggers de afgelopen paar maanden hebben verwacht.

De klim naar $3.000 markeert een belangrijk psychologisch en technisch niveau voor Ethereum. Deze doorbraak wordt ondersteund door een robuust volume profiel, wat suggereert dat de beweging wordt ondersteund door aanzienlijke marktbelangstelling.

Lokale steunniveaus passen zich nu aan aan dit nieuwe paradigma, waarbij eerdere weerstand rond $2.800 potentieel een nieuwe steunzone kan worden. Als ETH boven dit niveau blijft, zou het de sterkte van de huidige trend kunnen bevestigen en mogelijk een fundering leggen voor verdere winsten.

Momenteel lijkt het momentum voor een voortzetting van de rally vanaf de huidige niveaus sterk. Beleggers en handelaren zullen nu de volgende weerstandsniveaus in de gaten houden, die rond de $3.200 tot $3.300 reeks kunnen liggen waar ETH mogelijk op de proef wordt gesteld. Een consolidatie boven $3.000 zou het benodigde platform kunnen bieden om deze hogere drempels uit te dagen.

In een bullish scenario, indien Ethereum zijn huidige niveaus volhoudt en de marktsentiment positief blijft, is het mogelijk dat de groei doorgaat, potentieel gericht op de al eerder geziene all-time highs. De RSI en het volume zullen belangrijke indicatoren zijn om aanhoudende koopkracht te volgen.

Solana (SOL) blijft in een verliezende staat

Solana vertoont momenteel bearish neigingen. Een nauwkeurige blik op de prijstrajectorie van SOL onthult dat het door een mogelijk cruciale fase navigeert.

Op dit moment manifesteert SOL een neerwaartse trend binnen een bearish kanaalpatroon. De prijs heeft onlangs weerstand ondervonden bij de bovenste trendlijn van dit kanaal, wat suggereert op een mogelijke voortzetting van het bearish momentum. Belangrijke steunniveaus om in de gaten te houden zijn onder andere het psychologische ronde getal van $100, gevolgd door een meer gevestigde steun rond $90 die, indien doorbroken, zou kunnen leiden tot een verdere daling.

Als SOL er niet in slaagt de $100 vast te houden, kunnen we een steilere daling tegemoet zien, met het volgende aanzienlijke steunniveau bij $90. Een doorbraak hieronder zou mogelijk een pad naar de $80-markering kunnen openen, vooral als de bredere marktsentiment negatief blijft.

Een bullish ommekeer zou kunnen optreden als SOL solide steun vindt op de huidige steunniveaus. Voor een verandering in trend zou SOL moeten uitbreken uit het dalende kanaal, voorbij de onmiddellijke weerstand nabij $110. Dit zou kunnen wijzen op een kortstondige bearish uitputting en mogelijk het begin van een herstelfase aangeven, waarbij naar opeenvolgende weerstandsniveaus bij $120 en hoger wordt gekeken.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)