44810.jpg

‘Dogecoin Is Ziek,’ Vertegenwoordiger van de DOGE Foundation Legt Uit Waarom

Problemen met Dogecoin: Ontwikkelaar luidt de noodklok

DOGE ontwikkelaar en lid van de Dogecoin Foundation Timothy Stebbing heeft een tweet gepubliceerd waarin hij stelt dat Dogecoin in grote problemen verkeert.

DOGE ontwikkelaars van het bestuur van de stichting en core-ontwikkelaars zijn momenteel in een brainstormsessie op zoek naar een oplossing over hoe het Dogecoin-netwerk te beschermen.

“Dogecoin is ziek,” hier is het probleem

Volgens de tweet hebben een aantal crypto-exchanges contact opgenomen met de Dogecoin Foundation om te melden dat de originele meme-cryptocurrency “vastloopt/onresponsief is.” Er werden geen specifieke exchanges genoemd. Stebbing gaf toe dat er een groot probleem is met inscripties die het Dogecoin-netwerk verstoppen, dus nu breken alle ontwikkelaars en bestuursleden zich het hoofd om ideeën te genereren over hoe dit probleem op te lossen, “van vriendelijk tot extreem.”

Als antwoord op een commentator, die voorstelde om het probleem als gemeenschap te bespreken, stemde Timothy Stebbing ermee in dat een discussie nodig is aangezien Dogecoin een gedecentraliseerd project is. Het probleem met het vastlopen van Dogecoin is dat de blockchain wordt gebruikt voor het maken van Doginals (inscripties) op de laag-1 blockchain. Stebbing stelde voor dat “gegevens op protocolniveau van de keten moeten worden gehaald,” en het DOGE laag-1 netwerk gebruikt moet worden “voor validatie, niet opslag.”

DOGE transacties pieken, maar er zit een addertje onder het gras

Zoals eerder gemeld, heeft Dogecoin-contributor @Tdogewhisperer dit probleem al naar voren gebracht. Enkele dagen geleden wees hij erop dat Dogecoin een nieuwe piek in transacties had gezien, met 1,9 miljoen binnen 24 uur.

Hij verduidelijkte echter dat die transacties niet over het verplaatsen en verifiëren van fondsen gingen, maar over het maken van inscripties op de Dogecoin-keten. De bijdrager benadrukte dat die inscripties geen daadwerkelijke waarde of gebruikssituatie hadden.

Sommigen binnen de Dogecoin-gemeenschap zien deze inscripties als iets vergelijkbaars met NFT’s, terwijl anderen ze zien als bloatware/spam.

100 miljoen DOGE verplaatst naar Robinhood

Eerder vandaag deelde de prominente cryptocurrency-tracker Whale Alert de details van een grote cryptotransfer waarbij maar liefst 100 miljoen Dogecoin naar Robinhood werden verzonden.

De transactie ter waarde van $7.836.678 werd geïnitieerd door een anonieme blockchain-portemonnee, volgens de genoemde bron.

Deze aanzienlijke hoeveelheid Dogecoin werd naar Robinhood verzonden terwijl de DOGE-prijs 2,56% van zijn waarde verloor sinds maandag. Vandaag heeft het echter een poging gedaan om te herstellen en voegde 1,04% toe.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)