s1517.jpg

Dogecoin Maker Ontkent Betrokkenheid bij Nieuw Shiba Inu-Geïnspireerd Project

Ontkenning Betrokkenheid Dogecoin Schepper bij Nieuw Shiba Inu-Geïnspireerd Project

Dogecoin (DOGE) bedenker Billy Markus heeft stellig ontkend betrokken te zijn bij het nieuw opgedoken project Sheboshis. Deze ontkenning volgt na vragen over zijn mogelijke associatie met het project, opgeworpen door de gemeenschap.

Sheboshis, gekenmerkt door zijn token SHEB, haalt inspiratie uit de welbekende meme cryptocurrency Shiba Inu (SHIB) en de bijbehorende NFT-collectie, Shiboshis. Hoewel Shiboshis steun hebben verworven binnen de SHIB-gemeenschap, staan Sheboshis als een aparte entiteit op het Ethereum netwerk. Het claimt een achtergrondverhaal waarin SHEB “de vrouw” van SHIB, de originele Shiba Inu token, is.

Op de website van het project staat expliciet dat SHEB een meme coin is zonder intrinsieke waarde of verwachting op financiële opbrengst. Het benadrukt het gebrek aan een formeel team of roadmap en ontkent enige affiliatie met gevestigde entiteiten zoals Shiba Inu of het Shibarium team.

Veiligheid eerst, memes daarna

Recente marktgegevens geven aan dat de prijs van SHEB sterk is gedaald, met 32% binnen een korte tijd. Deze neerwaartse trend onderstreept de inherent volatiele aard en risico’s die geassocieerd zijn met investeringen in obscure en onbekende tokens, in het bijzonder binnen de cryptowereld.

SHEB naar USD door CoinMarketCap

Ondanks aandacht van sommige segmenten van de SHIB gemeenschap, roept de twijfelachtige aard van Sheboshis en het gebrek aan duidelijke fundamenten op tot voorzichtigheid bij potentiële investeerders. Het ontbreken van een formeel team, roadmap of affiliaties met gevestigde projecten roept vragen op over zijn legitimiteit en lange termijn levensvatbaarheid.

Zoals met elke investeringsmogelijkheid in de cryptoruimte, wordt investeerders aangeraden prudent en zorgvuldig te handelen. Betrokken raken bij obscure projecten en tokens zonder grondig onderzoek kan individuen blootstellen aan financiële risico’s en potentiële verliezen.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)