45222.jpg

Edward Snowden noemt Bitcoin de belangrijkste monetaire vooruitgang

Edward Snowden Noemt Bitcoin Belangrijkste Monetaire Vooruitgang

Inhoud

Edward Snowden, een bekende klokkenluider die genoodzaakt was de V.S. te ontvluchten na de onthullingen die hij deed, heeft een optimistische verklaring over Bitcoin gepubliceerd, waarin hij ook iedereen bekritiseert die niet gelooft in de superioriteit van Bitcoin.

Het lijkt erop dat Snowden geleidelijk aan een Bitcoin-maximalist wordt. Hij heeft tot nu toe geen alternatieve cryptocurrencies bekritiseerd maar prijst alleen BTC.

“Onpopulaire mening” over Bitcoin

Edward Snowden heeft zich uitgelaten om te delen wat hij omschreef als een “onpopulaire maar ware” mening over Bitcoin. In deze BTC-gerichte verklaring noemde hij Bitcoin “de meest significante monetaire vooruitgang sinds de creatie van muntgeld.”

Snowden sloot zijn tweet af met een beroemde uitspraak die een slogan werd onder Bitcoin-maximalisten na die tijd: “Als je me niet gelooft of het niet begrijpt, heb ik geen tijd om het je te proberen te overtuigen, sorry.”

In zijn eerdere tweets benadrukte Snowden dat Bitcoin heel goed in staat is om inflatie op te lossen, in het bijzonder die in Libanon. Ook deelde de voormalige Amerikaanse veiligheidsagent onlangs dat hij de koersstijging van Bitcoin nauwlettend in de gaten hield. Volgens zijn tweet, gepubliceerd een week geleden, was het volgen van de Bitcoin-grafiek veel interessanter dan het kijken naar de jaarlijkse Super Bowl-wedstrijd.

Bitcoin bereikt $100.000 in juni: Robert Kiyosaki

De bekende auteur en investeerder Robert Kiyosaki, bekend om zijn optimistische houding tegenover Bitcoin en zijn populaire boek over financiële educatie “Rich Dad Poor Dad,” staat bekend om meerdere voorspellingen van aanstaande crashes die de Amerikaanse economie en de dollar zullen treffen. Hij heeft ook gedurfde voorspellingen gedaan over de prijs van Bitcoin in verband daarmee.

Vandaag heeft Kiyosaki de cryptocurrency-gemeenschap verrast met zijn ambitieuze voorspelling dat Bitcoin $100.000 zal bereiken in juni 2024.

De investeerder heeft zijn voorspelling niet toegelicht en geen redenen gegeven. Maar het lijkt duidelijk dat Kiyosaki hierbij rekening houdt met de huidige trend van spot-Bitcoin ETF’s die BTC uit de markt absorberen – zij kopen per dag 12 keer meer dan wat de mijnwerkers kunnen produceren. In het weekend werd een enorme instroom van $700 miljoen geregistreerd in acht ETF’s, inclusief BlackRock. Een tweede factor waarop Kiyosaki lijkt te wedden is de Bitcoin halving, die gepland staat voor medio april.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)