45306.jpg

Elon Musk Hint naar Verbluffende Partnerschap voor X Samen met de Lancering van Betalingen

Inhoud

Oprichter van @TheRundownAI Rowan Cheung deelde dat Elon Musk mogelijk een ander groot AI-systeem zou kunnen integreren in zijn X-app.

Nadat Grok AI-chatbot voor X Premium-gebruikers vorig jaar werd gelanceerd, hintte Elon Musk dat hij nog een groot AI-platform kon toevoegen om zich bij Grok te voegen – Midjourney.

Mogelijke integratie van Midjourney in X: “Enorm voor ‘The Everything App'”

Volgens de eerder genoemde tweet, tijdens zijn live verschijning op Spaces, noemde Musk een mogelijke samenwerking tussen zijn populaire sociale mediaplatform X en het grafische AI-platform Midjourney dat afbeeldingen genereert op basis van gebruikersproblemen.

Als deze samenwerking slaagt, zei Musk, zal Midjourney worden geïntegreerd in de Grok AI-chatbot en gebruikers in staat stellen om kwalitatief visueel materiaal te genereren voor hun berichten. In het bijzonder, volgens Musk, heeft hij “enkele interessante gesprekken met Midjourney.” Zelfs als dat niet lukt, zullen door AI gegenereerde afbeeldingen nog steeds beschikbaar zijn op X, aldus hij.

Cheung voegde toe dat als dit gebeurt, het “enorm voor ‘The Everything App'” zal zijn – dit is hoe Musk X vaak noemt, zijn uiteindelijke doel voor het platform. Nadat hij Twitter had overgenomen voor $44 miljard in contanten, heeft Musk vele nieuwe functies toegevoegd aan het sociale mediaplatform.

Hij heeft lange berichten en live video’s geïntegreerd. Musk is ook van plan om spraak- en videogesprekken toe te voegen, evenals secties voor het vinden van werk en daten. Musk heeft ook contentmakers toegestaan om hun deel van de inkomsten uit reclame op X te ontvangen en heeft ook een abonnementsfunctie toegevoegd waarmee geverifieerde accounteigenaren een maandelijks bedrag van hun abonnees kunnen innen en als tegenprestatie extra inhoud voor hen kunnen leveren.

X betalingen en Grok 1.5 binnenkort beschikbaar

Tijdens dezelfde podcast op X, deelde Musk ook dat binnen een paar weken een grote update voor de Grok AI-bot wordt uitgerold – Grok versie 1.5.

De eigenaar van X specificeerde dat deze bijgewerkte versie van het AI-instrument mensen zal kunnen helpen bij het creëren van berichten door volledige threads met antwoorden erin samen te vatten en te analyseren. Hiervoor zal Grok 1.5 een speciale “Grok Analysis” knop hebben.

Bovenal kijkt de gemeenschap uit naar de integratie van betalingen in X. Volgens Musk zal dit later dit jaar gebeuren.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)