44221.jpg

Elon Musk legt uit waarom zoveel crypto-accounts op X worden gemarkeerd

Stijging in Gemarkeerde Accounts in Cryptocurrency Communities

De cryptocurrency communities op X hebben recentelijk een piek ervaren in het aantal gemarkeerde accounts. Gelukkig erkent de nieuwe eigenaar van het platform, Elon Musk, dit en wijt het aan een fout van een anti-spam bot.

Fouten door Anti-Spambot

Het probleem werd duidelijk toen een groot aantal legitieme crypto-accounts, normaal gesproken bruisend van activiteit door de hoge betrokkenheid van de community, per ongeluk als spam werden gemarkeerd. Deze accounts delen vaak een groot aantal reacties, antwoorden en gebruiken regelmatig hash en cashtags — gedrag dat helaas lijkt op dat van spambots, waardoor de automatische anti-spam maatregelen van het platform worden geactiveerd.

Impact op Crypto Community

Deze verkeerde identificatie heeft bredere gevolgen voor de crypto community op Twitter. Grote accounts, vooral die verbonden aan grote en actieve gemeenschappen zoals Shiba Inu en Floki, hebben een afname van volgers gezien, aangezien de algoritmen van het platform het moeilijk vinden om onderscheid te maken tussen echte betrokkenheid en bot-achtige activiteit. Veel van deze gemeenschappen hebben te kampen met een significant aantal bots, wat het voor het platform nog moeilijker maakt om alleen de onechte accounts correct te markeren.

Twitter als Voornaamste Platform voor Crypto Dialoog

Ondanks deze uitdagingen blijft Twitter het voornaamste socialemediaplatform voor cryptodialoog en verspreiding, en heeft het een aanzienlijke voorsprong op andere platforms zoals Reddit en TikTok. De real-time aard en het wereldwijde bereik maken het een hotspot voor aankondigingen, discussies en de uitwisseling van ideeën binnen de cryptowereld.

Gebruikersverloop sinds Overname door Elon Musk

Sinds de overname door Elon Musk heeft Twitter echter te maken gehad met een verloop van gebruikers, waarbij bepaalde delen van de gebruikersbasis overstappen naar alternatieve platforms.

Oplossen van Fouten door Anti-Spambot

Terwijl het platform werkt aan het corrigeren van de fouten veroorzaakt door de overijverige anti-spam bot, toont het incident aan hoe problematisch de strijd tegen bots en spamaccounts is. Accounts die zich bezighouden met financiën en cryptocurrencies zouden hun agressieve poststrategieën kunnen matigen om toekomstige problemen te vermijden.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)