45264.jpg

Elon Musk plaagt met grote Grok AI-upgrade, dit is wat het zal doen

Aankomende Grok 1.5 release, hier zijn de voordelen voor gebruikers

Elon Musk, eigenaar van de sociale media-app X (voorheen bekend als Twitter), heeft onthuld dat er binnenkort een belangrijke update voor zijn Grok AI-chatbot zal worden geïmplementeerd op X.

Musk onthulde ook waar de nieuwe versie van Grok toe in staat zal zijn en welk voordeel dit zal opleveren voor X-gebruikers.

Bovendien wees Musk de beschuldigingen van de hand dat Gemeenschapsnotities niet werken in zijn tweets en herinnerde hij het publiek eraan dat X dit jaar betalingen zal uitrollen.

Aankomende Grok 1.5 release, hier zijn de voordelen voor gebruikers

Dogecoin Ontwerper, een gebruiker van X, heeft verschillende uittreksels gedeeld van X Spaces met de deelname van Elon Musk. In één daarvan deelde Musk het nieuws over de release van een nieuwe versie van de Grok AI-chatbot, die binnenkort zal plaatsvinden.

Volgens Musk zal het in staat zijn om threads en reacties daarbinnen samen te vatten om analyses uit te voeren (er zal een speciale knop zijn). De nieuwe versie van Grok zal ook “mensen helpen bij het maken van berichten”.

Musk onthulde dat de bijgewerkte Grok AI-chatbot waarschijnlijk binnen een paar weken wordt uitgebracht.

Op dezelfde podcast weerlegde Musk aantijgingen en geruchten dat hij de functie Community Notes voor alle accounts op X heeft geïmplementeerd, behalve voor zijn eigen. De technische miljardair verzekerde dat hij geen technische mogelijkheid heeft om zijn account of dat van iemand anders uit te sluiten van Gemeenschapsnotities dekking. Hij herinnerde de gemeenschap er ook aan dat “alle code en gegevens open source zijn”, dus iedereen met kennis van de code kan gaan controleren wat hij zegt.

X lanceert dit jaar betalingen

In dezelfde aflevering van de podcast legde Elon Musk uit waarom de app niet langer Twitter genoemd moet worden, maar X. De oorspronkelijke naam “Twitter” werd geassocieerd met “vogels die tjilpen” omdat berichten niet meer dan 140 tekens lang waren. Maar nu kunnen gebruikers video’s publiceren, Premium gebruikers kunnen langere berichten maken en het platform is van plan om audio- en videogesprekken te implementeren. Daarom zei hij dat de naam “Twitter” niet langer past, aangezien het bedrijf nu een breed scala aan producten heeft in plaats van slechts één.

Daarnaast herinnerde Musk iedereen eraan dat later dit jaar betalingen over het platform zullen worden gelanceerd.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)