s1413.1.jpg

Ethereum Dencun Upgrade Gaat Live op Holesky Testnet: Details

Coverafbeelding via www.freepik.com

Disclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet de visie van U.Today. De financiële en marktinformatie die op U.Today wordt aangeboden, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. U.Today is niet aansprakelijk voor enig financieel verlies tijdens het handelen in cryptocurrencies. Doe zelf onderzoek door financiële experts te raadplegen voordat u investeringsbeslissingen neemt. Wij geloven dat alle inhoud accuraat is op de datum van publicatie, maar sommige aanbiedingen die genoemd worden, zijn mogelijk niet meer beschikbaar.

Het Ethereum-netwerk maakt weer een grote stap naar het brengen van de nieuwste Dencun-upgrade naar de hoofdnetwerk. Volgens een van de hoofdontwikkelaars die aan de upgrade werken, Christine Kim, zal de Dencun Upgrade vandaag later live gaan op het Holesky Testnet om ongeveer 11:34 uur UTC.

Zoals Kim onthulde in haar Twitter-post, zal deze upgrade de laatste testnet-lancering voor de upgrade zijn voordat het uiteindelijk live gaat op het hoofdnetwerk. De datum voor het hoofdnetwerk is nog niet bekend, echter, mocht het debuut op Holesky goed uitpakken, dan zullen Ethereum-ontwikkelaars de datum teaseren waarop de upgrade op het hoofdnetwerk wordt verwacht.

Zoals eerder gemeld door U.Today, ging de Dencun Upgrade al live op het Sepolia Testnet in januari, wat de weg vrijmaakte voor de huidige stap naar Holesky. Opmerkelijk is dat mogelijke upgrades op Ethereum door verschillende testnets moeten gaan om hun gereedheid voor het hoofdnetwerk debuut te bevestigen.

Met elk testnet dat gebouwd is om de omstandigheden van het hoofdnetwerk te weerspiegelen, kunnen ontwikkelaars gemakkelijk op zoek gaan naar glitches, die vervolgens worden opgelost voordat de upgrade uiteindelijk voor het publiek wordt opengesteld. Deze aanpak zorgt voor minimale verstoring van het systeem in het algemeen.

Betekenis van de Dencun-upgrade

De Dencun Upgrade heeft een belangrijke fundamentele waardepropositie die zal worden bereikt met de Proto-DankSharding innovatie die veel gegevens zal verwerken en de Ethereum-blockchain sneller zal laten schalen. De manier waarop de data zal worden gemodelleerd zal ook de kosten van transacties op het netwerk beïnvloeden.

Met Ethereum dat nog steeds last heeft van trage doorvoer en hoge kosten, zal de Dencun-upgrade zorgen voor een dramatische verschuiving in het netwerk, een die de blockchain terug kan brengen naar zijn geoptimaliseerde staat. In het algemeen staat Ethereum klaar om zijn concurrenten te bedreigen, aangezien het relatief sneller en goedkoper te gebruiken zal zijn na de upgrade.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)