44827.jpg

Ethereum (ETH) Behaalt Grote Netwerk Mijlpaal: Details

Ethereum (ETH) Bereikt Belangrijke Netwerkmijlpaal: Details

Coverafbeelding via www.freepik.com

Disclaimer: De meningen geuit door onze schrijvers zijn hun eigen mening en vertegenwoordigen niet noodzakelijk het zicht van U.Today. De financiële en marktinformatie voorzien door U.Today is bedoeld voor informatieve redenen. U.Today is niet verantwoordelijk voor enig financieel verlies dat voorkomt uit het handelen in cryptocurrencies. Doe je eigen onderzoek door financiële experts te contacteren voor het maken van investeringsbeslissingen. We geloven dat alle inhoud accuraat is op de datum van publicatie, maar het is mogelijk dat sommige aanbiedingen die besproken worden niet langer beschikbaar zijn.

Ongekende Netwerkgroei Voor Ethereum

Ethereum, het leidende platform voor slimme contracten en de op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, heeft een significante netwerkmijlpaal bereikt. Het Holesky testnet, het nieuwste en meest geavanceerde testnet voor Ethereum, is succesvol geüpgraded naar Deneb.

Terence.Eth, een ontwikkelaar van Ethereum, deelde het opwindende nieuws in een tweet. In een initiële tweet kondigde hij aan dat Holesky succesvol is geüpgraded naar Deneb, waarbij de eerste paar blokken al binnen waren gekomen.

In een opvolgende tweet kondigde Terence.eth aan dat Holesky gefinaliseerd was voor Deneb. Hij gaf aan dat het een andere succesvolle upgrade was ondanks dat de deelname met ongeveer 5% was gedaald, wat hij toeschreef aan het feit dat node operators offline waren. Tot nu toe, op basis van de verstrekte informatie, zijn er nog geen fouten gerapporteerd.

Het Holesky testnet is een publiek netwerk dat het hoofdnetwerk van Ethereum nabootst, dit laat ontwikkelaars en gebruikers toe om nieuwe functies en apps te testen voordat ze worden uitgerold naar het hoofdnetwerk.

Holesky, dat in 2023 Goerli zal vervangen als testnet voor staking, infrastructuur en protocolontwikkeling, is gelanceerd in september 2023.

De upgrade naar Deneb van het Holesky testnet is een sleutelmijlpaal voor het Ethereum-netwerk omdat het de laatste fase van testen en voorbereiding aanduidt voor de deployment van de Dencun upgrade naar het hoofdnetwerk. Blobs arriveerden als eerste op het Goerli testnet, terwijl het Sepolia testnet geüpgraded werd naar Deneb op 30 januari.

Christine Kim, VP van Onderzoek bij Galaxy, viert deze mijlpaal op de weg naar de lancering van Dencun naar het hoofdnetwerk. Holesky is opmerkelijk het laatste ETH testnet dat zal worden geüpgraded; als er geen problemen worden ontdekt, zal Dencun doorgaan naar het hoofdnet.

In het meest recente ACDE-gesprek, kwamen Ethereum-ontwikkelaars overeen om de datum van de Dencun hoofdnetlancering kort na de Holesky-upgrade in te stellen. De focus ligt op de ACDE-bijeenkomst van volgende week, waar ontwikkelaars waarschijnlijk zullen discussiëren over de timing van de Dencun hoofdnetlancering en de omvang van de Praagse harde vork.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)