43203.jpg

Ethereum (ETH) Prijs van $5.000 Voorspeld door BitMex Oprichter Arthur Hayes

In een verrassende wending heeft BitMex-oprichter Arthur Hayes via sociale media een gedurfde voorspelling onthuld over de toekomstige prijs van Ethereum (ETH).

Hayes, bekend om zijn inzichtelijke marktanalyses, biechtte op dat hij tijdens meditatie een goddelijke boodschap had ontvangen, wat leidde tot aanzienlijke wijzigingen in zijn cryptocurrency-portfolio.

In een cryptische post beweerde Hayes humoristisch dat hij leiding had gekregen van een hogere macht, waarbij hij gekscherend dit toeschreef aan Satoshi Nakamoto, de mysterieuze schepper van Bitcoin. De boodschap zou hem hebben aangespoord om afstand te doen van Solana (SOL) en zijn bewondering voor Ethereum’s medeoprichter, Vitalik Buterin, te uiten.

Gehoor gevend aan deze hemelse raad, heeft Hayes naar verluidt zijn Solana-bezit verkocht en zijn inzet op Ethereum verdubbeld, waarbij hij een stijging voorspelt die de cryptocurrency naar een indrukwekkende $5.000 zou stuwen. Deze aankondiging volgt op Hayes’ eerdere voorspelling dat Solana’s prijs de $100 zou bereiken, een voorspelling die accuraat bleek te zijn, met SOL die onlangs piekte op $99,6.

Roulatie

Hayes’ beslissing om van Solana naar Ethereum over te stappen kan geworteld zijn in zijn beoordeling van de marktdynamiek. Hoewel Solana de afgelopen weken Ethereum heeft overtroffen, met een verbluffende stijging van 350% sinds half december, lijkt Hayes te geloven dat ETH meer ruimte voor groei heeft.

Als we de twee cryptocurrencies vergelijken, lijkt Ethereum’s prestatie op korte termijn zwak, met bijna tien keer minder groei dan Solana in dezelfde periode. Ondanks dat het handelt op jaarlijkse hoogtepunten, is de procentuele toename in ETH’s waarde maar een schijntje in vergelijking met de meteorenstijging van SOL.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)