44211.jpg

Gemini’s Mysterieuze XRP-Tweets Wekken Speculatie binnen de Gemeenschap

Inhoud

Recente berichten op social media door Gemini, een grote cryptocurrency exchange, hebben aanzienlijke interesse gewekt in de XRP-gemeenschap.

De berichten van Gemini, die lijken te wijzen op ontwikkelingen gerelateerd aan XRP, zijn cryptisch doch suggestief.

De posts bevatten frases zoals “binnenkort xrriving” en “xcited over xrp.” Ze hebben geleid tot wijdverspreide speculatie onder volgers en marktanalisten.

XRP-gemeenschap speculeert

De XRP-gemeenschap is druk aan het speculeren na de recente sociale media-activiteit van Gemini.

Bekende gemeenschapsinvloedhebbers zoals Crypto Eri suggereerden dat de berichten van Gemini kunnen wijzen op een nieuwe joint venture van de Europese Unie voor een Spot XRP ETF, gezien de recente goedkeuring van Gemini als Digital Asset Service Provider (DASP) in Frankrijk en zijn rol als bewaarder voor VanEck’s nieuw gelanceerde Spot Bitcoin ETF.

Evenzo vergeleken vele leden van de XRP-gemeenschap de huidige berichten met die van augustus 2023, die werden gevolgd door de hernotering van XRP op hun uitwisseling door Gemini.

De gemeenschap is vol verwachting dat de recente goedkeuring van Gemini in Frankrijk zou kunnen leiden tot een verdere uitbreiding van de handelsopties in XRP.

De evoluerende houding van Gemini ten aanzien van XRP

De recente positieve toon van Gemini ten opzichte van XRP markeert een significante verschuiving van zijn vorige houding. De exchange, mede opgericht door de Winkelvoss tweeling, is historisch gezien kritisch geweest over XRP.

In 2020 belandden de tweelingbroers in een openbare strijd met XRP-voorstanders, wat ertoe leidde dat Tyler Winklevoss sommigen als “domme” trollen bestempelde.

Deze vijandige geschiedenis maakt de huidige ontwikkelingen des te opmerkelijker.

De notering van XRP door Gemini in augustus 2023, waarmee handel in verschillende valutaparen waaronder USD, GBP en EUR mogelijk werd, volgde op een gunstige uitspraak in de Ripple v. SEC rechtszaak.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)