43671.jpg

Hier is de Echte Katalysator voor de Potentiële Stijging van 6000% van BTC — Analist

Echte Katalysator voor de Potentiële Stijging van Bitcoin Met 6000% — Analist

Crypto-investeerders kijken reikhalzend uit naar een besluit van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) dat waarschijnlijk de handel van een spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) zal goedkeuren, meer dan een decennium nadat de eerste pogingen werden afgewezen.

Met de goedkeuring in het vooruitzicht, wordt verwacht dat 13 bedrijven ETF’s zullen aanbieden, inclusief BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder.

De prijs van Bitcoin is voor het grootste deel van 2023 aanzienlijk gestegen, gedreven door optimisme rond de goedkeuring van de spot ETF, en handelt nu rond de $43,622.

Integendeel, de prijs van Bitcoin is altijd gedaald als reactie op pessimistische berichten over de goedkeuring van een Bitcoin spot ETF. Het meest recente voorbeeld was op 3 januari, toen geruchten over de afwijzing van de Bitcoin spot ETF de markten schokten en Bitcoin met ongeveer 8% daalde.

Terwijl de cryptomarkt met spanning wacht op het SEC-besluit in de komende week, worden er twee mogelijkheden gepresenteerd: de SEC zou kunnen besluiten goed te keuren of te weigeren.

Ali stelt dat ongeacht wat er gebeurt met de Bitcoin ETF, er dit jaar nog een andere bullish katalysator in het verschiet ligt, namelijk de Bitcoin halving. Dit bullish evenement, volgens Ali, is historisch gezien een katalysator voor grote prijsstijgingen geweest.

Om deze bewering te ondersteunen, heeft Ali een grafiek geplaatst die de BTC-prijsprestaties 365 dagen na vorige halvings aangeeft.

De eerste halving event, waarbij BTC mijnbeloningen gehalveerd werden tot 25 BTC, zag een stijging van de Bitcoin prijs van meer dan 6000%, volgens de grafiek die Ali plaatste.

Ondertussen zag Bitcoin een gemiddeld jaarlijks rendementsprofiel van meer dan 400% bij volgende halving events in 2016 en 2020. Hoewel de prijs van Bitcoin de neiging heeft om de lucht in te schieten in de maanden na de halving, is het belangrijk te onthouden dat eerdere prestaties niet toekomstige resultaten voorspellen.

Verwachte datum voor Bitcoin halving

Hoewel de volgende BTC halving wordt verwacht voor blockhoogte 840,000, kunnen de feitelijke dag en het uur veranderen door de natuurlijke fluctuatie en de probabilistische aard van het delven van blokken. Op basis van het huidige gemiddelde blokinterval voorspelt Glassnode een waarschijnlijke datum van 23 april 2024.

Bitcoin miners ontvangen momenteel 6.25 Bitcoins voor elk succesvol gedolven blok. Deze beloning zal worden gehalveerd tot 3.125 Bitcoin wanneer de volgende Bitcoin halving plaatsvindt.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)