43649.jpg

Hier is Wanneer Bitcoin ETF Waarschijnlijk Groen Licht Krijgt, Zegt Bloomberg Expert, Niet Morgen

Wanneer Zou de SEC Bitcoin ETF’s Kunnen Goedkeuren Volgens Seyffart

James Seyffart, ETF-onderzoeksanalist bij Bloomberg, heeft op het Twitter/X sociale mediaplatform zijn visie gedeeld over de geruchten die de ronde doen op Crypto Twitter over een spot Bitcoin ETF die naar verluidt morgen goedgekeurd zou worden.

Een bericht waarin TechCrunch geciteerd wordt, is gepubliceerd door het “Bloomberg Terminal”-account en vermeldt dat een spot Bitcoin ETF goedgekeurd zal worden voor “meerdere firma’s aanvragen” met “nieuws verwacht morgen.”

Seyffart heeft verklaard dat hij niet verwacht dat de Bitcoin ETF morgen groen licht krijgt, maar hij heeft wel een tijdsbestek genoemd wanneer hij gelooft dat dit kan gebeuren.

James Seyffart twitterde dat hij niet gelooft dat de toezichthouder op de effectenmarkt morgen meerdere Bitcoin ETF’s zal goedkeuren. Hij verwacht eerder dat dit belangrijke evenement voor de cryptogeldindustrie zal plaatsvinden tussen 8 en 10 januari, zoals ook andere experts eerder hebben voorspeld.

Eerder deze week publiceerde Matrixport een artikel waarin staat dat de Securities and Exchange Commission van de VS naar verwachting geen spot Bitcoin ETF’s zal goedkeuren in januari, in tegenstelling tot wat de crypto-community verwacht.

Dit heeft geleid tot een enorme Bitcoin-crash van 7%, waardoor de waarde onder de $45,000 daalde. Er kwam een verbazingwekkende golf van liquidaties omdat $730 miljoen aan cryptocurrency-activa, voornamelijk Bitcoin en Ethereum-posities, werden geliquideerd door handelaars in een poging hun fondsen te beschermen.

Lark Davis over Bitcoin ETF’s

De prominente crypto-YouTuber Lark Davis gelooft dat de goedkeuring van Bitcoin ETF’s niet nodig is voor Bitcoin om een nieuwe ATH te bereiken. In de tweet van vandaag zei hij dat de vorige piek van $69,000 werd bereikt zonder deze factor of zonder dat meerdere grote banken Bitcoin begonnen te promoten zoals in 2023 gebeurde. Davis voegde eraan toe dat “Bitcoin $69,000 bereikte zonder een USA BTC ETF. Zonder dat elk institutioneel verkoopteam het aan hun klanten aandrong. Zonder een Hong Kong ETF. Zonder eerlijke boekhoudregels.”

Daarom zei hij dat het op de lange termijn niet uitmaakt of de Bitcoin ETF vandaag of later dit jaar groen licht krijgt, of helemaal wordt afgewezen door de SEC. Bitcoin is erin geslaagd om opnieuw de $45,000 te bereiken zonder enige ETF’s of Wall Street-fondsen die instappen, benadrukte Davis. Hij gelooft dat Bitcoin ook in staat zal zijn om een marktkapitalisatiewaarde van $10 biljoen te bereiken zonder hen.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)