45411.jpg

Lawine Ondergaat Downtime, AVAX Prijs in het Rood

Storing bij Avalanche Blockchain

De Avalanche Blockchain heeft aanzienlijke downtime ervaren, waarbij er meer dan een uur geen nieuwe blokken zijn geproduceerd, volgens PeckShield, een beveiligings- en data-analysebedrijf voor blockchain.

De ontwikkelaars van Avalanche hebben het probleem erkend en geven aan dat ze actief onderzoeksproblemen met de blokfinalisatie op het hoofdnet onderzoeken.

Het team heeft gebruikers doorverwezen naar de officiële Avalanche-statuspagina voor lopende updates.

Reactie op het voorval

Ömer Demirel, directeur bij Avalanche, beschouwde de uitval als een duidelijke herinnering aan de achilleshiel van Avalanche. Het incident vestigde de aandacht op ACP-13, oftewel subnet-only validators, een voorgestelde oplossing gericht op het versterken van de weerbaarheid van het netwerk door subnets toe te staan zich te bevrijden van de primaire netwerkvalidatie taken.

Impact op AVAX-tokenprijs

Ondanks de onverwachte downtime heeft de AVAX-token slechts een kleine koersdaling ondergaan, waarbij ongeveer 2,1% van zijn waarde verloren ging. Het token wordt momenteel verhandeld voor $36,24, volgens gegevens van CoinGecko.

Deze prijsdaling is in lijn met de bredere altcoin-markt, wat betekent dat AVAX nauwelijks is beïnvloed door de meer dan een uur durende netwerkuitval.

Solana, een ander groot blockchain-netwerk dat bekend staat om zijn hoge doorvoersnelheid en lage latentie, ondervond twee weken geleden een soortgelijke storing, die ongeveer vijf uur duurde. Dit incident leidde tot een tijdelijke daling in de prijs van Solana’s SOL-token, die opmerkelijk genoeg kort daarna weer herstelde.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)