44809.jpg

Legendarische handelaar Peter Brandt voorspelt parabolische groei van Bitcoin (BTC)

Legendarische Handelaar Peter Brandt Voorspelt Parabolische Groei voor Bitcoin (BTC)

Geschiedenis herhaalt zich niet, maar rijmt vaak. Legendarische handelaar Peter Brandt suggereert dat we aan de vooravond staan van een nieuwe parabolische Bitcoin run. De grafieken, met hun toppen en dalen, schetsen een beeld dat resoneert met het verleden.

Brandts analyse is gebaseerd op een methode die lijkt op de Elliott Wave Theorie, die stelt dat markten bewegen in voorspelbare, golfachtige patronen. Deze patronen worden gestuwd door beleggerspsychologie, vaak weerspiegeld in een reeks golven gekenmerkt door pieken en dalen. Brandts recente grafieken lijken deze golfachtige patronen na te bootsen, wat wijst op een mogelijk parabolische toename in de waarde van Bitcoin.

BTC/USD Grafiek door TradingView

De grafieken onthullen een sequentieel patroon, geëtiketteerd op een fantasievol onconventionele manier — hobbel, bobbel, dip, pomp en dump. Deze sequentie sluit aan bij het principe van marktcycli van Elliott Wave. Het is niet alleen de benaming van het patroon die de aandacht vraagt; het is de herhaling van deze vorming die eerder significante prijsbewegingen heeft aangekondigd.

In de verstrekte grafieken komt de “hobbel”-fase overeen met een sterk bullish momentum, gevolgd door een “bobbel”, een periode van consolidatie. De daaropvolgende “dip” leidt vaak tot een cruciale “pomp”, die potentieel een katalysator kan zijn voor exponentiële groei. De laatste fase, “dump”, dient als een herinnering aan de volatiliteit van de markt en de uiteindelijke terugkeer naar evenwicht.

Als Bitcoin ondersteuning behoudt en voorbij sleutelweerstandsniveaus breekt, zou de voorgestelde parabolische groeitraject kunnen ontvouwen. Daarentegen, falend om deze steunen te handhaven, kan Bitcoin zien terugtrekken, waardoor de verwachte toename wordt uitgesteld.

Alleen tijd, gekoppeld aan de collectieve psyche van beleggers, zal uitwijzen of Brandts theorie werkelijkheid wordt. Voor nu is de crypto-community nog steeds aan het herstellen van de meest recente Solana uitval die de altcoin- en cryptocurrency-markten in het algemeen door elkaar heeft geschud.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)