44213.jpg

Let op deze 3 katalysatoren voor groei

XRP in Een Epic Correctiefase: Let op Deze 3 Groeifactoren

XRP is er niet in geslaagd om het weerstandspunt van $0,57 om te zetten in steun gedurende het weekend, aangezien marktberen de stieren overtroefd hebben om de prijs naar beneden te drijven. Op het moment van schrijven wordt XRP verhandeld voor $0,5398, een daling van 2,21% in de afgelopen 24 uur. In de afgelopen zeven dagen is de daling nog steiler, aangezien XRP 6,8% van zijn marktwaarde heeft verloren in een allesomvattende bearish sell-off.

XRP 1D Prijs. Bron: CoinMarketCapXRP is voor het grootste deel van dit jaar in correctiemodus gebleven. De digitale valuta is vrij veerkrachtig gebleken en heeft de steunzone van $0,5 gehandhaafd ondanks een intense sell-off. Nu ligt de verantwoordelijkheid bij de stieren om een verschil te maken, en er zijn drie sleutelfactoren die hen daarbij kunnen helpen.

De rol van Ripple Labs en in hoeverre het zich inzet voor het gebruik van XRP is erg belangrijk voor het duwen van de prijsvooruitzichten van de munt naar een positieve zone. Terwijl XRP een cruciaal onderdeel blijft van de grensoverschrijdende afwikkelingsoplossing van Ripple, kan het maximaliseren van zijn netwerk en partners om de acceptatie van de munt uit te breiden, de vraag naar XRP op lange termijn veranderen.

XRP Ledger en de walvisfactor

Naast de invloed van Ripple Labs, kunnen de ontwikkelingen in XRP Ledger een belangrijkere impact hebben op de algehele vooruitzichten van XRP op korte termijn.

Met de opkomst van nieuwe protocollen zoals Evernode (EVR) en Xahau, komen er nieuwe use-cases die de vraag naar de onderliggende munt kunnen vergroten, een veelbelovend vooruitzicht voor de prijs.

Ten slotte zijn de rollen van XRP walvissen van onschatbare waarde voor het keren van het tij van de digitale valuta. Met de consistente accumulatie van XRP door walvissen, kunnen signalen van de aantrekkelijkheid van de munt de gemeenschap vullen en zouden het sentiment op korte termijn positief kunnen kantelen.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)