45253.jpg

Let op XRP, SHIB, ADA bezitters: Binance deelt belangrijke update

Belangrijke Update voor Houders van XRP, SHIB en ADA: Binance Deelt Informatie

De top crypto exchange Binance heeft een belangrijke mededeling gedaan die van belang kan zijn voor houders van XRP, SHIB en ADA.

In een nieuwe aankondiging zegt Binance dat het gepland systeemonderhoud zal uitvoeren aan Binance Auto-Invest op 23 februari om 5:00 (UTC). Deze update, zegt Binance, zal de algehele systeemprestaties en stabiliteit verbeteren en zal ongeveer een uur duren.

Zoals vermeld in de aankondiging, zal de creatie van nieuwe plannen voor Auto-Invest niet worden beïnvloed tijdens deze periode. Geplande aankopen van cryptovaluta via bestaande Auto-Invest plannen kunnen echter vertraging oplopen tijdens het systeemonderhoud, waarbij deze aankopen automatisch zullen worden uitgevoerd zodra het onderhoud is voltooid, indien van toepassing.

De Auto-Invest functie van Binance stelt gebruikers in staat om investeringen in cryptovaluta te automatiseren en hun crypto bezittingen uit te breiden.

Gebruikers kunnen kiezen welke cryptovaluta ze willen kopen op een dagelijkse, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse basis. Auto-Invest, een dollar-cost averaging (DCA) beleggingstechniek, ondersteunt meer dan 200 cryptovaluta-assets, inclusief XRP, SHIB en ADA.

Derivaten Speculatie Neemt Toe Terwijl Geld de Cryptomarkt Instroomt

Volgens Santiment, heeft de cryptomarkt een significante stijging in investeringen gezien, wat geen verrassing zou moeten zijn.

Volgens het meest recente rapport van CoinShares hebben digitale activa investeringsproducten record wekelijkse instroom ontvangen van in totaal $2,45 miljard. Bitcoin ontving meer dan 99% van de instroom, terwijl XRP ook heeft geprofiteerd van het positieve sentiment, zoals gerapporteerd.

Naast de toestroom van nieuw geld in het crypto-ecosysteem is er een enorme toename geweest in derivaten speculatie, aangezien de marktkapitalisaties van cryptovaluta dramatisch zijn gestegen tijdens de laatste vier maanden.

Bitcoin, bijvoorbeeld, heeft voor het eerst sinds juli 2022 meer dan $10 miljard in open interest overstegen, wat aangeeft dat de euforie onder het publiek nog steeds sterk is.

Op het moment van schrijven werden XRP, SHIB en ADA verhandeld voor respectievelijk $0.56, $0.00000978 en $0.621, volgens de data van CoinMarketCap.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)