s1014.jpg

Meme Coin-beginner gebaseerd op Solana passeert Pepe in handelsvolume

Inhoudsopgave

De op Solana gebaseerde meme-munt genaamd dogwifhat (WIF) heeft Pepe (PEPE) overtroffen qua 24-uurs handelsvolume, volgens de gegevens van CoinGecko.

Het handelsvolume van dogwifhat bereikte $36,6 miljoen, wat hoger was dan dat van de langdurig favoriete Pepe, met een volume van $35,6 miljoen, wat een nieuwe mijlpaal markeert voor het opkomende digitale activum.

Top meme-munten naar handelsvolume

Dogecoin en Shiba Inu zijn al lange tijd de giganten in de ruimte van meme-cryptocurrencies qua handelsvolume, maar het landschap verandert snel.

Dogecoin behoudt een dominante voorsprong met een 24-uurs volume van $657.577.938, terwijl Shiba Inu volgt met $130,4 miljoen.

Echter, nieuwe deelnemers zoals Bonk (BONK) en Memecoin (MEME) maken ook indruk, met respectievelijke handelsvolumes van $51,2 miljoen en $47,6 miljoen.

Dogwifhat, voorheen lager gerangschikt, heeft een aanzienlijke opwaartse trend in handelsactiviteit gezien en heeft Pepe overtroffen.

Meer erkenning voor Wif

De meme-munt dogwifhat wint aan tractie, niet alleen qua handelsvolume, maar ook met erkenning binnen de cryptocurrency-handelsplatformen.

Binance Futures heeft onlangs de lancering van een perpetueel contract aangekondigd met een hefboom tot 50x, wat de zichtbaarheid en potentiële liquiditeit van de meme-munt vergroot. De belangrijkste markten voor dogwifhat qua handelsvolume omvatten gedecentraliseerde en gecentraliseerde beurzen zoals Raydium en Gate.io, wat wijst op een groeiende aantrekkingskracht onder zowel DeFi-enthousiastelingen als traditionele handelaren.

Deze groeiende erkenning wordt ondersteund door een heropleving van interesse in op Solana gebaseerde meme-munten. On-chain metrieken hebben een piek in netwerkactiviteit voor Solana aangegeven, en bij uitbreiding, tokens zoals dogwifhat, die recentelijk een aanzienlijke rally zagen voor ze stabiliseerden.

De waarde van de meme-munt is geworteld in de viraliteit van het bijbehorende beeld — een hond met een hoed — en de meme “wif hat” die aanslaat in de cryptocommunity.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)