44811.jpg

Miljoenen XRP opgekocht door walvis terwijl prijs zich voorbereidt op epische beweging

Walvis Koopt Miljoenen XRP terwijl Prijs zich Voorbereidt op Grote Beweging

XRP, de zevende grootste cryptocurrency, heeft de laatste tijd ondermaats gepresteerd; dit verhaal kan echter snel veranderen als een positief signaal voor de prijs blijft bestaan.

Crypto-analist Ali merkte op 6 februari op dat de TD Sequential-indicator een koopsignaal aangaf op de wekelijkse chart van XRP, wat suggereert dat XRP wellicht klaar is voor een opwaartse trend die één tot vier weken kan duren.

Terwijl het optimisme blijft, zijn walvissen begonnen met het doen van hun zetten in afwachting van een rebound in de XRP-prijs.

Volgens Whale Alert, een dienst die grote crypto-transacties volgt, werd onlangs een grote XRP-transactie gedetecteerd. De transactie omvatte de overdracht van 40 miljoen XRP, met een waarde van ongeveer $20 miljoen, van Bybit naar een onbekende portemonnee.

“40.000.000 XRP (20.054.038 USD) is overgezet van Bybit naar een onbekende portemonnee,” rapporteerde WhaleAlert.

De identiteit en redenering achter deze transactie door de walvis zijn onbekend, maar ze zouden een aanzienlijke beweging van de XRP-prijs spoedig kunnen verwachten. Daarnaast kan de walvis mogelijk meer XRP-tokens kopen tegen een lagere prijs, in afwachting van een aanzienlijke waardestijging in de komende dagen of weken.

Alternatief kan de walvis hun XRP-tokens naar koude opslag overbrengen, wat aangeeft dat zij van plan zijn de tokens voor een langere tijd op te slaan in plaats van ze te verkopen.

Op het moment van schrijven was de waarde van XRP met 0,55% gedaald in de laatste 24 uur naar $0,50.

Gezien het feit dat XRP niet immuun is voor de volatiliteit van de cryptomarkt, kan het nog wat correcties meemaken samen met de markt. Als de dalingen doorgaan, kan XRP het volgende steunniveau bereiken bij $0,4744, voor het $0,46 niveau.

Aan de andere kant, als de XRP-prijs herstelt van zijn huidige niveaus, kan het te maken krijgen met de volgende grote barrières bij $0,568 en $0,576, die samenvallen met zijn dagelijkse SMA van 50 en 200, respectievelijk.

Een aanhoudende doorbraak boven deze niveaus kan een sterke stijgende trend veroorzaken, waardoor de prijs naar de volgende weerstandsniveaus bij $0,623 en $0,65 geduwd wordt. Het uiteindelijke doel voor XRP-stieren op korte termijn zou zijn om de hoogte van $0,75 te heroveren, die bereikt werd in november 2023.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)