43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

Inhoud

Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, een poging om een nieuwe golf van hype rond de goedkeuring van de Bitcoin ETF in de VS te starten, of een donatie van een altruïst. Tegelijkertijd moet de identiteit van de verzender nog worden onthuld.

Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten

Vandaag, in de vroege ochtenduren, begon Crypto Twitter een discussie over een oogverblindende transactie van $1.191.134 die iemand naar het walletadres heeft gestuurd dat de 50 BTC block beloning opslaat voor het allereerste gemijnde Bitcoin blok in 2009. Dit oude adres staat het meest bekend als de “Satoshi Nakamoto wallet”.

Afbeelding door Blockchair

De transactie werd gisteren geautoriseerd, op 5 januari 2024, rond 19.00 uur UTC. Het is interessant dat 50 minuten voordat de overdracht naar het Satoshi Nakamoto walletadres plaatsvond, de geheimzinnige verzender al dat aantal oranje munten (bijna 27 BTC) van de Binance (BNB) beurs heeft opgenomen.

De wallet activiteit geschiedenis toont alleen deze twee transacties. Aangezien Binance (BNB) strenge KYC-procedures heeft, weet op zijn minst de nalevingsafdeling van het bedrijf wie bijna $1,2 miljoen naar Satoshi Nakamoto’s wallet heeft gestuurd.

Doorgaans worden transacties naar of van Satoshi-tijdperk wallets geïnterpreteerd als signalen dat er volatiliteitsschommelingen aankomen. Zoals eerder door U.Today gemeld, werden sommige wallets van vroege Bitcoiners (BTC) geactiveerd voor de instorting van Terra/Luna.

Ook is het gelukt aan een Bitcoin (BTC) houder uit het begin van de jaren 2010 om zijn aandeel dicht bij de huidige Bitcoin (BTC) all-time high in november 2021 te verkopen met een winst van bijna 2.300x.

Maar, talrijke “oude” wallets werden betrapt op transacties op reguliere dagen zonder prijssprongen.

Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij?

Cryptocurrency enthousiastelingen op sociale media proberen deze ongebruikelijke transactie te verklaren. Drie theorieën worden door Bitcoiners het meest besproken.

Als eerste kan deze transactie een eerbetoon zijn aan de uitvinder van Bitcoin (BTC): Het gebeurde twee dagen na de 15e verjaardag van de Bitcoin (BTC) mainnet-lancering.

Vervolgens zou iemand dit enorme bedrag per vergissing kunnen hebben verzonden. Ook kan dit weer een andere poging zijn om euforie op te wekken in afwachting van de goedkeuring van de Bitcoin (BTC) ETF door de Amerikaanse SEC.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)