43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu Rep

Marketinghoofd van Shiba Inu, Lucie, heeft zich op het Twitter/X platform uitgelaten om de SHIB armee te informeren over een manier waarop zij SHIB of LEASH tokens kunnen verdienen.

Binnen de komende maanden zal volgens Lucie bijna 90 miljoen Shiba Inu uitbetaald worden en ook een paar LEASH tokens.

Millions of SHIB to be paid out to community

Volgens de tweet van Lucie is de ShibaPunkz dApp voor staking bijgewerkt. Hierdoor zullen stakers 2 LEASH en een indrukwekkende 85 miljoen SHIB munten ontvangen in de komende vier maanden.

ShibaPunkz.art is een dApp waar men NFT’s kan staken die gebaseerd zijn op Shiba Inu uit de ShibaPunkz NFT-collectie gelanceerd op de Shibarium blockchain. De officiële token van de dApp heet SPUNK, en op dit platform kunnen stakers SPUNK tokens verdienen als beloningen. Maar nu zullen gebruikers volgens Lucie ook de Shibarium beloningstokens LEASH en SHIB kunnen verdienen.

Staking is een populaire manier binnen de crypto-industrie om passief inkomen te verdienen, door gebruikers die hun cryptovaluta voor een bepaalde tijd laten vastzetten en beloningen ontvangen als vergoeding.

SHIB verbrandingspercentage daalt na “overwinning” op vrijdag

Shibburn tracker heeft gedeeld dat het niet zo goed gaat met het verminderen van de hoeveelheid SHIB in omloop tot nu toe. In de laatste 24 uur heeft de Shiba Inu-gemeenschap slechts 2.465.619 SHIB meme-munten weten te verwerpen, waardoor het algehele verbrandingspercentage met 52,62% is gedaald.

Van de vijf verbrandingstransacties was de grootste overdracht 1.571.812 SHIB naar een doodlopend blockchain-adres. De kleinste transfer bevatte minder dan één SHIB-token. Op vrijdag steeg het verbrandingspercentage met 2.274%.

SHIB prijs voegt nul toe die het onlangs heeft verbrand

Sinds woensdag heeft de op één na grootste op memes gebaseerde cryptovaluta SHIB meer dan 11% van zijn marktwaarde verloren. Op woensdag werd zijn 14%-daling toegeschreven aan de crash die Bitcoin meemaakte nadat Matrixport een artikel had uitgebracht dat uitlegde waarom de SEC waarschijnlijk alle meerdere aanvragen van Bitcoin spot ETF’s die het heeft overwogen, zal afwijzen.

SHIB probeerde een stijging te maken en steeg vrijdag met 10%. Echter, een daling van 6% volgde, waardoor de prijs terugviel naar het lage niveau waar het begon op woensdag.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43646.jpg

De rivaliteit tussen SHIB, PEPE en BONK neemt een nieuwe wending te midden van veranderende doelen.

Het trio van Shiba Inu (SHIB), PEPE en BONK bevindt zich op een gespannen herstelpad sinds het crypto-ecosysteem eerder in de week stuitte. Terwijl de ...
Lees meer →
43648.jpg

Arbitrum overtreft Ethereum in DEX-volume

Inhoudsopgave Veranderend landschap van DEX-volume Afnemende dominantie van Ethereum De Layer-2 schaaloplossing Arbitrum heeft Ethereum ingehaald qua volume van gedecentraliseerde exchanges (DEX). De laatste cijfers ...
Lees meer →
43649.jpg

Hier is Wanneer Bitcoin ETF Waarschijnlijk Groen Licht Krijgt, Zegt Bloomberg Expert, Niet Morgen

Wanneer Zou de SEC Bitcoin ETF’s Kunnen Goedkeuren Volgens Seyffart James Seyffart, ETF-onderzoeksanalist bij Bloomberg, heeft op het Twitter/X sociale mediaplatform zijn visie gedeeld over ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)